Hvor ofte vasker du sminkekostene dine?

Hei, nå tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere. Som kanskje ikke alle er klar over, så skal man helst vaske/rense sminkekostene 1 gang i uken. Helst skal man vaske foundation koster hver dag, og pudder koster 1-2 ganger i uken. Vist du tenker over hvor mye drit det komme når man påfører foundation, også skal man da latt det ligge også påføre ny dagen etter. Vist man tenker over det ser man litt mer hvor ekkelt det egentlig er. Det fører også til at man får mer urenheter i huden, så bare av å vaske kostene kan man spare seg for noen ekstra kviser. 

Det jeg da vil anbefale dere om er en rense spray fra the body shop. Jeg fikk denne til bursdagen og den er fort blitt en ny favoritt, jeg er nå avhengig av å bruke denne hver eneste dag. Det er da en type rense middel, for kostene slik at man bare trenger spraye det rett på, så slipper man begynne med å bruke shampo og slik på kostene. 

Det eneste du trenger å gjøre er å spraye på noen få dråper på kosten og tørke av med papir. 

Og da blir den god som ny, det er kjempe lett og kjempe smart! 

Den varer også utrolig lenge, jeg kan nesten ikke se at jeg har brukt den og jeg har hatt den i rundt 3 måneder. 

De selger den på alle the body shop butikker, jeg fant den ikke på nettsiden deres men tror den koster rundt 3-400kr. 

Noen som har prøvd denne før? 

 

 

 

Har du lyst på dip dye?

 

Dette inlegget er tatt fra Susanne sin blogg tenkte å anbefale det, for det er jo blitt ganske inn med fip dye nå! Kanskje noen av dere også vil prøve dette ut, dere finner bloggen hennes HER!

 Fikk et spørsmål om jeg hadde tatt permanent eller hva jeg hadde tatt? Jo nå skal dere høre, det er heldigvis ikke permanent. Fargen skylles av i vask og kan påføres om igjen og om igjen. Som sakt er produktet kjøpt på Think. Det er en kule som inneholder farge som du "gnir" inn i håret. Det er utrolig lett, merket er kevin murphy. 


Slik ser de ut, nesten som en eos. 


Som dere ser så er de akkurat som øyenskygger. Du "gnir" det inn i håret, så sitter det til neste gang du vasker håret. 

Så det er utrolig enkelt du "gnir" det på, og vasker det av når du ikke vil ha dip dye lengre. I tillegg er de drøy i bruk! 

Sånn så det ut på Susanne! Verdens fineste hår ♥

Hva syntes dere ? kult eller hva? 


Anbefaling

Hei på dere! kommer ikke over hvor deilig det er med sol og varme, var i småvannet i dag å badet. Litt kaldt men herlig med nesten 30 grader her i Bergen. Tilbake til overskriften, må bare få anbefale en høytaller for dere. Det er sikkert mange som har hørt om den, eller har den selv men det er rett og slett perfekt. Den er liten, spiller høy musikk uten at det blir dårlig kvalitet, trenger ikke strøm, og den er fiin. Den er også billiig !  

music angel! Jeg kjøpte den på ekspert for 250kr, det er jo ingenting.  Kan godt henne de selger den fler steder, anbefaler den på det sterkeste. Lett og ha med på stranden, på skolen osv. Den har virkelig blitt min nye bestevenn. 

Noen av dere som har denne? 

Pause

Hei dere! Jeg tar meg en bloggpause hvertfall frem til fredag, har for mye skolearbeid + trening og andre ting som skal prioriteres! Håper dere forstår.

Nå går jeg på trening ! Snakkes , ha en fin dag :-D

Anbefaling

Heihei! Her kommer en liten anbefaling av foundation, har fått spm pm dette før og det var mange som ville ha fler anbefalinger. Skal prøve å få til hvertfall en anbefaling i uken. 

Det er da en helt normal foundation fra LOREAL - den heter TRUE MATCH og jeg har den i fargen C3 Beige Rose! 

Kosten jeg bruker til er en fonudation kost fra E.L.F som sikkert de fleste har hørt om, vist ikke finner du nettsiden dere HER. Elsker kosten også, den er sånn passe størrelse ikke for liten og ikke for stor, det detter aldri hår av den og den er lett å bruke når man skal påføre huden foundationen. 

Foundationen trekker raskt og lett inn i huden, altså den legger seg ikke oppå huden slik at man ser at det er et lag med fondation. Men man må ikke påføre for mye heller, og foundation er ikke sminken som skal gjøre deg brun, det er sminken som skal "glatte ut" huden og skjule litt skrinker og skranker. Derfor må man finne en fargetone som er i lik nyanse som din egen hud, dette kan man få hjelp til i butikken eller man kan også teste litt på hånden. Da kan man eventuelt ta på litt pudder over om man vil virke brunere. 

Jeg anbefaler virkelig denne foundation, kosten også! Den er ikke noe dyr koster rundt 160 kr på H&M, Cubus og de vanlige butikkene. Kosten må man bestille på E.L.F og den koster rundt 20 kr elns haha, billig!  Kanskje det er noen av dere som har eller bruker denne? 

- Kanskje du har en foundation å anbefale til meg? 

anbefaling - body butter

Tenkte jeg kunne anbefale noe jeg bruker om trent hver dag. Det er en body butter fra the body shop, kan ikke huske hvor lenge jeg har hatt denne, men det er ganske lenge nå. Den er kjempe god, lett og påføre, lukter utrolig godt og har et fint utseende. Den finnes i mange forskjellige lukter, så du kan finne den lukten som passer deg. 

Den trekker seg lett inn i huden, du må ikke vente noe lenge før den tørker. Noe jeg syntes er potitivt. Du trenger heller ikke ta så mye for å få den utover foreksempel armen, det gjør også at den varer lengre. 

Jeg liker da også, når produktene jeg bruker har et litt fint utseende. Det syntes jeg absolutt denne body butteren har, den er fin og enkel og er lett å ta med seg uansett hvor eller hva du skal. 

LINK HER! Koster 169 kr. Prøvd denne før? hva syntes du. 

anbefaling - hårbørste

Hei dere, tenkte og komme med en liten anbefaling - en hårbørste fra enklere liv. Jeg hadde hørt at den skulle være god og at den ikke skulle lugge eller noe sånn. Det var faktisk sant, den lugger ikke og den børster ut alle floker uten at det gjør vondt. Den gjør også at håret blir silke mykt og glatt. Den er også utrolig deilig og holde, den passer perfekt i hånden. Tror den koster rundt 100kr. Også utseendet er jo bare perfekt :-D

Passer perfekt i hånden!

Noen ganger prøvd denne? 

anbefaling

Hei dere! Tenkte og anbefale noe godt til dere, jeg syntes det så utrolig rart og ekkelt ut men det var faktisk kjempe godt. Kan kalle det en is-youghurt som man lager selv. Det var ikke jeg som lagde den, men det eneste du gjør er å helle youghurt (jeg har vanilje) oppi en skål også kan du ta oppi bær om du vil (jeg har blåbær). 


Så tar du bare i fryseren til den er blitt til is, latt den stå en liten stund i romtemperatur så wips har du deg en sunnere is :D Du kan lage den "smaken" du vil, bare å mikse sammen alt du finner, hehe! 


Noen som har prøvd dette? For de som lurte på hvor ofte jeg trener så er det hele uken utenom fredag og lørdag ♥ 

min iphone 4

Hei! Dere har vell alle sett hvordan er iphone 4 ser ut. Men har fått spørsmål om jeg kan blogge om deksler osv. Jeg ser ofte på iphone deksler syntes det er gøy, og når man først begynner er det nesten umulig å stoppe hehe! Men her er hvertfall mitt iphone utstyr. Bildene ble kanskje litt rart lys på 
Sånn ser den da ut, vist det er noen som ikke viste det 
♥ Dekslene her: 


Kina - teknologi et eller annet - mirabling - ebay! 


Har lyst å bestille mange fler deksler, syntes det er så gøy å bytte ut hehe! Jeg har også skjermbeskytter, "klistremerke" på skjermen forran for å ikke få riper ANBEFALER på det sterkeste 


Hvilken syntes dere er finest? Hvit eller Svart 

Jeg må bare få anbefale denne siden HER! Det er så utrolig fine og ikke minst spessiele deksler og det er nesten umulig og finne den du liker best for det er så mange forskjellige. Det er over 1600 siden med deksler. De er kanskje litt dyrere rundt 300 men det er verdt det syntes jeg! Ta en titt, du blir overasket over hvor fine de er. 
Hva syntes dere om dekslene? 
Ha en fin kveld videre! 

Helenedahle! 

Anbefaling - jelly gloss

Hei ♥ Har lystt å anbefale en lip gloss til dere, jeg er hvertfall helt hekta. Elsker den, er det noe jeg alltid har med meg er det den lip glossen. Den er ikke noe dyr heller, og du får kjøpt den på Cubus, Lindex osv. 


Det er sikkert mange av dere som har/bruker denne, den er ikke noe spessielt ny i butikken men den er litt ny for meg. Dere ser vell at jeg har brukt ganske mye av den allerede! 


Wet gloss effect with a hint of color! 


Elsker også børsten på den, det er en "kost" med "løse hår" haha! ja dere skjønner 


Jeg har den i fargen 73 POPPY PAPAYA (orange) Skal kjøpe den i rosa neste gang jeg er på et senter. 


Noen som har prøvd denne? Hva syntes dere 

helenedahle! 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits