Farmor og farfar!

Hei dere!
I dag var det en rolig og koselig trening med noe få personer, mange som er på ferie så vi er ikke så mange. Nå er jeg hos farmor og farfar, skal overnatte her i natt. Syntes det er kjempe koselig å være her, har nettopp spist pizza, salat, jordbær og bringebær med vaniljesaus + smågodt! Skal si jeg er god og mett nå ja.

Kan ikke annet enn å mobilblogge her, men skal hjem i morgen!

Chinon by

Hei dere!

Vi er egentlig på vei ut døren nå, men slenger inn et lite innlegg. De siste dagene nå har det nesten bare vært dårlig vær ... Det er ganske dumt egentlig, men med tanke på at jeg skal til Tyrkia i 2 uker såå går det fint! Vi har det ganske så gøy uansett!
Nå skal vi til en by som heter Chinon, det er en gammel og koselig by, skal ta mange bilder og vise når jeg kommer tilbake! Kommer også bilder som vi tok i går, også var vi i bursdag på lørdag til en gutt som heter Kevin! Det var døds gøy, skal legge bilder ut fra det også.

(mobilblogging) Ha en fin dag, kommer mer interessangt innlegg senere :-D

today

Hei på dere!

I dag var det litt dårlig vær så vi tok å sov litt lengre enn vi pleier her, står jo opp tidlig for å få solt oss lengst mulig. Vi har ryddet og bytter rom og slikt i dag, for vi fikk besøk av noen venner av Eirin og de, som skal være her noen uker! På kvelden i dag tok vi oss en tur bort på en sånn fotballbane, der vi møtte noen franske gutte og jentevenner som vi har fått oss her nede. Vi spilte fotball og ble bitt av en million mygg ... men det var veldig kjekt! I morgen satser vi på sool ♥   

Ella og Eirin! Nydeligste babesene du finner. 

Noen andre som liker å nyte solen? 

helenedahle

FERDIG

Hei dere!

da er jeg ferdig med eksamen, verdens beste følelse!! Egentlig syntes jeg det gikk veldig bra, skrev nesten hele tiden og følte jeg fikk gjort mitt beste. Da er skolen eller vanskedamene på skolen min i streik, så i morgen har jeg fri døds deilig med langhelg nå. Er ingen fler oppgaver som skal leveres eller lekser som skal gjøres og det er den beste følelsen som finnes. I dag skal jeg på trening, var ikke trening i går pga den hene hallen vi trener i er stenkt ... men i dag blir det heldigvis trening. 

Snakkes senere! Har dere streik? 

Eksamen

Hei på dei! Jeg har lest til eksamen nå de siste timene, begynner å blogge normalt igjen i morgen. Da er eksamen over, skal bli verdens beste følelse!

Har dere hatt eksamen ?

S O L

Hei dere! 

Ja dagen i dag har jo bare vært helt strålende, sto opp kl halv 10 gikk bort til Irene og drakk smoothie i solen før vi trasket opp til skolen for å høre på læreren snakke i en og en halv time før vi kunne gå hjem igjen å sole oss! ahh helt herlig. Været skal vist holde seg slik videre, så det er jo perfekt. Treningen i dag begynte kl 4, det er grunnen til sen blogging. Kommer kanskje en anbefaling senere også! Nå er jeg akuratt komt til pappa, skal se ferdig paradise også skal jeg skru opp en hylle på rommet woho. Kommer bilder. 

Har dere også hatt en solfull dag? ♥ Fikk litt farge da :-D HERLIG! Hvordan har din dag vært? 


 

LYKKE

Heei dere! aah jeg er såå glad kom opp i engelsk skriftelig eksamen. Ønsket alt utenom matte, halve klassen min kom opp i matte .. syntes synn på dem! Nå er det 16 dagen til jeg skal ha eksamen, så jeg har god tid til å forbrede meg + jeg skal ikke på skolen før om 5 dagen fra nå :-D det er døds deilig. Så da blir det masse blogging. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd, årh kan ikke få sagt det hehe! 

I dag skal jeg på date med Martine (vennedate), vi skal til byen på resturant også se litt i butikker og sånn! Det blir nok kjempe koselig gleder meg masse til det, skal være flink å ta med kamera ♥Noen andre som kom opp til eksamen i dag? Hva kom dere opp i? 

Jentene

Hei dere

Akuratt nå er jeg hos Susanne, sammen med Veline og Helena! Vi har laget natchos og sjokoladefondant + jordbær med litt smeltet sjokolade mmh ! Døds koselig. I morgen får vi jo vite faget vi kommer opp i til eksamen .. Ber for norsk altså! Men nå skal vi se film, ha en fin dag.

Veline og Helena

Har du instagram? Follow meg dahle96, der kan jeg lettere legge ut hva jeg gjør, vist jeg er sen med å blogge!
Hva heter du på insagram?

T.G.I.F

Hei dere! 

Endelig fredaag, beste dagen i uken eller hva? Avsluttet skoledagen med 3 timer gym var faktisk kjempe gøy, nå er det bare en deilig dusj som venter. Det er nattåpent hvertfall i Bergen i dag, på vest kanten, sartor og åsane senter. Kanskje andre steder også men ikke som jeg har fått med meg. Skal en liten tur bortom å se om jeg finner noe, men er det noe jeg hater så er det masse folk på et sted.. så jeg får egentlig helt fnatt når det er nattåpent med masse folk ... 

Til deg som spurte om link til kjole nr 2, den er de vist blitt utsolgt for i går/dag  .. men skal gi beskjed om jeg ser den! 

Akuratt nå holder jeg på å gjøre ferdig et frittstående program (dans) til laget, er faktisk mye gøyere enn jeg hadde trodd. Jeg måtte da en tur innom butikken på vei hjem i dag og kjøpe meg urge og evighetskule, hehe! finner tilbake barnet i meg ja. 

Kommer et innlegg snart om nye innkjøp i det siste ♥

Noen av dere som skal på nattåpent? 

Antrekk

Klar for en fin kveld!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits