17 mai kjoler

 

 
Noen dere likte? Alle er fra NELLY 

runwaydreamz

              

Hva syntes dere om slike shortser? Jeg elsker dem, har så lyst på en selv. 

wants

Såå fine!! Noen andre som er litt forelsket? 

- Innlegget jeg postet om meg, var egentlig bare til å ha på bloggen i headeren der det er link til om meg. Jeg var nødt til å legge det ut for å kunne ha det der, egentlig tenkte jeg at de fleste viste det som stod der. Også til deg som lurte på hvilke barneskole jeg gikk på, det var Alvøen skole. 

 

hot or not ?

                

Hva syntes dere om slike bukser? Er jo inn nå til våren med farger og mønstre, jeg liker kanskje fargete bukser men er ikke såå fan av mønstrette kommer nok litt ann på. 

hvilken kjole?

♥ I natt sov jeg hos Susanne, kjempe koseliig. Vi filmet forresten inn må gjøre videoen til dere, sykt morsomt og holde på med hvertfall. Skal redigere den i morgen. Jeg var en tur på vest kanten i sted og byttet inn noen siste ting (viser innkjøp etterpå). Men jeg må vell begynne og fikse meg, skal ut til noen venner av oss kl halv 5 ... MEN vilken kjole syntes dere jeg burde gå med? 

nr1 - paljett kjole? 


 nr2 - kjole fra bikbok (alle vet nokk vilken dette er) 

 nr3- en kjole jeg fikk av min tante, den er litt gjennomsiktig på armene ...


... også er det paljetter rundt håndleddene!

♥ Vilken syntes du? 

helenedahøe

lillejulaften

♥ Det er helt sykt at det er julaften i morgen, denne desember måneden har gått ganske fort må jeg si! Har ikke litt julefølelse, håper på å få det i morgen når jeg kjenner lukten av pinnekjøtt og ser gavene ligge under treet! Gleder meg utrolig masse til morgendagen! Det er det sikkert fler som gjør?

Flinke meg skulle ta bilder av jule antrekket mitt til i morgen, men jeg finner ikke laderen til speilrefleksen ... årh! Blir gal for jeg har letet alle steder det går ann å lete i hele huset .... Får vel ta meg en runde til med leting senere. Men siden jeg lovet å legge ut det jeg skal gå med har jeg søkt litt etter bilder på nettet og prøvd å finne noe som er litt likt! 

 

- En svart bluse (ikke den på bildet) min er i silke med en liten lomme fra Gina 199kr!

- En paljett shorts fra Gina (linkkostet bare 149kr! Utrolig deilig og gå med. 

Så skal jeg selvfølgelig pynte antrekket med armbånd, smykker osv! Tenkte å gå med håret i dounut eller løst 


Dere får ikke akuratt sett antrekket ved disse bildene, det vet jeg også! Men dere får hvertfall et intrykk av det hva syntes dere?

- helenedahle! Pakke i posten nr 2

♥ Hello! Er hjemme etter en god og deilig turn økt, nå er det bare noen lekser som gjenstår så er jeg klar for å ta natten :)) Fikk en pakke i posten i dag, har bestilt den for en god stund siden var ekstra gøy og få den nå. Turndrakt fra gk betalte 350 kr Elsket den! Dere får se den på en annen gang :)) Hva syntes du? 

Helenedahle 


Pakke i posten nr1

♥ Satt en kveld med mamma og bestilte en kjole som jeg kan foreksempel gå med på nyttårsaften eller julaften, også en klistre bh eller hva jeg skal kalle den. Det er hvertfall en bh som du bare klistrer på uten stropper og uten noe bak! Alt er fra NELLY!


♥ Funket faktisk veldig bra, anbefales! Da slipper man stresse med å skule stropper osv! 199 kr 


Kjole med paljetter, skal vise dere den på en annen gang! Link til kjolen HER kr 499!


Jeg har den i XS var egentlig litt stor rundt magen, men den var passe i lengden!  Nå skal jeg spise! Hva syntes du om kjolen?

Helenedahle! 

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits