minner

HeiHei  ryddet litt på rommet mitt i helgen, og fant ut at jeg hadde mange ting som jeg har tatt vare på opp gjennom årene. Det er ting som faktisk betyr veldig mye for meg, og som minner meg om livet mitt om dere skjønner! Det er nokk mange som har slike ting tror jeg, og jeg syntes det er bra at jeg har noen ting som jeg har tatt vare på siden barndommen. 


Skole bildet fra barneskolen! 


7. klasse bildet ...


Så har jeg da en minneboks, en eske der jeg putter oppi ting jeg vil ta vare på som betyr, eller har en "historie" et minne bak seg som jeg kan se på når jeg blir eldre, og tenke tilbake på det finne minnet! 


Greier ikke gi fra meg prinsesse dukken min, hehe! Når jeg var liten hadde meg og mamma en liten oransje boks (kan se den litt i bakgrunnen der, til høyre) der hadde vi noen perler og diamanter og sånn. Dette var da skatten til meg og mamma, vi så alltid oppi den før jeg skulle legge meg 


Denne boken er da mine 5 første år, fra jeg ble født til jeg var 5. Denne fikk jeg på konfirmasjonsdagen min, det er bilder, når jeg greide og gå første gang osv! Ved siden av er ballett boksen min, der har jeg mange ballett kort som mamma kjøpe/samlet på når hun var liten. Det samme gjorde da jeg! 


Denne dagboken hadde mamma da hun var liten, og jeg fikk den fra henne! Elsker den, for den lukter utrolig godt, den lukter faktisk litt parfyme. Skrev skikkelig fint ja! 

 Så har jeg da to ballett bøker, det er de grunnleggende øvelsene i ballet! Disse to bøkene har jeg hatt så lenge jeg kan huske, leste alltid i dem før jeg skulle legge meg før. 


Tilslutt har jeg da en bamse som jeg har hatt siden jeg var baby, syntes faktisk den lukter litt baby lukt hehe. Har selvfølgelig fler bamser og sånn fra jeg var liten, men denne har jeg hevrtfall tatt vare på 


Jeg har sikkert fler ting som jeg har tatt vare på, og som betyr masse for meg! Om dere likte innlegget og vil ha et til er det bare og si ifra, så skal jeg se hva jeg finner Hva syntes du om dette innlegget? 

i går

Hei dere ♥ i går stod jeg opp ganske tidlig, for å være helg hehe! skulle opp med familien og stå på slalom, vi stod i furedalen. Var kjempe gøy å stå på ski igjen, men det var døds kaldt det gjorde nesten vondt å stå nedover ... men det var gøy, jeg gikk direkte til trening som også var kjempe gøy :)) etterfulgt av øving til fremføring ... 

Nå er det ikke så lenge til jeg skal på trenig, kommer et ordentlig innlegg i kveld! vist noen lurte, er grøt min ynglingsmat Noen andre som liker grøt? hehe

helenedahle! 

heeelg

Heihei  det var skikkelig deilig og kunne sove lenge i dag, slippe å stresse meg til skolen osv ... fredagen min i går gikk ut på norsk jobbing, dagen i dag kommer til å gå til norsk presentasjons jobbing. Kanskje jeg får tid å finne på noe i kveld! Var det forresten noen som så The voice i går, det var hvertfall et kjempe gøyt program. Fredager kl 8!! wiiho


Her er forresten klesstativet jeg kjøpte! Ikea for 75 kr elns kjempe billig. 


Satser på bedre blogging over helgen og videre Hva skal dere i dag? 

helenedahle! 

i could really need a wish right now ...

♥ da sitter jeg her igjen da, med lekser! gleder meg til å gå hjem fra skolen i morgen og bare vite at det er helt ... kan jo slappe av, men må lage en presentason som skal fremføres neste uke. I´m sick and tired of this ... 

Fikk dette spørsmålet:

Hvor trener du? Eller går på turn?
Jeg er 15 år, tror du det er for sent for meg å begynne på turn. Fikk så lyst plutselig, men er så usikker på om jeg er for gammel til å begynne?

 Jeg trener i turn kassen (bergenshalen), åsanehallen og flaktveit hallen. Om du kan begynne varierer veldig, har du gått på turn før og greier og gjøre noen grunnleggende ting innen turn, er det kanskje ikke for sent. Men jeg tror nokk det er for sent vist du aldri har vært innom turn og ikke kan noe. Men for all del det er bare og høre med forskjellige lag om de vil ta seg til til å lære deg opp! 

                 

Never give up, and follow your dreams! 

 

  

17:19

♥ Hei dere! Rakk ikke blogge i går, alt går i lekser og norsk oppgaven som skal leveres inn i morgen. Føler jeg er godt på vei hvertfall. I går var jeg en tur innom ikea før trening og kjøpte meg et nytt kles stativ  til rommet, et i hvit syntes det passer bedre enn det jeg hadde! Nå skal jeg snart på trening. 


homework ...Da snakkes vi Ha en fin dag! 

dont forget me

Hei hei ♥ lenge siden sist ja ... må bare si at jeg ikke prioriterer bloggen denne uken, vi har en stor oppgave i norsk som skal inn til fredag og jeg er virkelig nødt til å jobbe godt. Skal selvfølgelig prøve å blogge så ofte jeg kan, men jeg håper dere forstår at dette er viktig!

Men tilbake til helgen min i Kristiansand. Det var bare en fantastiks gøy helg, med noen fantastiske mennesker. Jeg var med på skolen og fikk se hvordan de hadde det der (mye bedre enn hjemme), vi var på jentekveld, hadde besøk, var i byen osv! Jeg storkoste meg, og gleder meg allerede til neste gang jeg skal på besøk. Har også filmet litt og sånn, skal se om jeg får redigert en liten film til dere. De siste dagene har jeg egentlig bare holdt på med skolearbeid.Nydeligste jenten min 

Skjønninger ♥ hadde ikke så mange bilder men skal fikse film til dere! 


Nå skal jeg jobbe videre med lekser ... vi snakkes ♥ Hva syntes du om bildene? 

helenedahle! 


 

pakket og klar

heeelo ja, nå er det ikke lenge igjen før jeg tar turen opp på flesland.  Jeg skal nemmelig til kristiansand og besøke Eirin, Carina og gjengen! Gleder meg vildt, kan ikke nesten ikke vente. Jeg skal være med henne på skolen i morgen også skal vi være med folk på kvelden. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med folkene der. Tror jeg har pakket alt, blir forresten lite blogging der nede vil ikke bruke hele tiden på å sitte på pc .. håper dere forstår det daa! Vi snakkes dere Hva skal du i helgen? 

anbefaling

Hei dere! Tenkte og anbefale noe godt til dere, jeg syntes det så utrolig rart og ekkelt ut men det var faktisk kjempe godt. Kan kalle det en is-youghurt som man lager selv. Det var ikke jeg som lagde den, men det eneste du gjør er å helle youghurt (jeg har vanilje) oppi en skål også kan du ta oppi bær om du vil (jeg har blåbær). 


Så tar du bare i fryseren til den er blitt til is, latt den stå en liten stund i romtemperatur så wips har du deg en sunnere is :D Du kan lage den "smaken" du vil, bare å mikse sammen alt du finner, hehe! 


Noen som har prøvd dette? For de som lurte på hvor ofte jeg trener så er det hele uken utenom fredag og lørdag ♥ 

hvorfor turner du så mye

Heiheihallo ♥ fikk et spørsmål hvorfor jeg bruker så mye tid på turn. Turn har lenge vært en del av meg og det er virkelig noe jeg elsker! Jeg begynte da jeg var 9-10 år og har ikke hatt noen pauser siden jeg begynte, det har jo selvfølgelig vært tider der jeg har vært helt på bunn og ikke tørd eller greid og gjøre noen ting. Men så er det de stundene du greier noe nytt som er så utrolig gøy. Er du ikke redd når du gjøre det der? folk spørr ofte om det. Men det er faktisk skummelt av og til, det er ofte ekkelt og gjøre nye ting men nå er jeg så vant til å overvinne redselen at jeg får meg selv til å gjøre det selv om jeg er redd. Det er mest i hodet det ligger, for jeg vet at jeg kan det fysisk men det sykiske oppi hodet stopper meg ofte! Det er selvfølgelig helt normalt. 

Når jeg turner får jeg alltid utfordringer som jeg må ta, jeg kan ikke tanke oj nå kan jeg skade meg og brekke foten ... må heller tenke dette klarer jeg, hjelper ikke tenke negativt. Når jeg turner er jeg meg selv, jeg får være den jeg er og gjøre noe jeg brenner for, som er å turne. Jeg føler meg "fri" og det er ingen bekymringer trenger ikke tenke på ting og tang. Det er også et godt miljø på turnen, man får jo venner og der har jeg også andre venner enn de jeg går på skole med og sånn!

Er det gøy å gå på turn når inge andre på skolen/ i klassen din gjør det? Selvfølgelig er det det, jeg er egentlig litt glad for at ikke alle i klassen min går på turn om dere skjønner, der har jeg andre gode venner som jeg er utrolig glad i og som jeg elsker og være med. Kunne ikke hatt et bedre lag
Det er selvfølgelig nedturer og oppturer i alle sporter! men jeg vil for alltid elske å turne ♥  

Hva liker du og gjøre på fritiden? Turner du? 

helenedahle

Årets første danse trening

Hei dere  I dag var vi ferdig tidlig, jeg brukte da dagen på lekser ... Susanne kom ned litt før vi skulle på årets første danse trening. Var selvfølgelig deilig og begynne å danse igjenn, men føler ikke det er såå gøy lengre ... neida, blir sikkert gøyere når vi begynner på dansen og sånn! Nå ser jeg på tid for hjem, tenkte og finne meg noe mat hehe interessant. Men håper dere har hatt en fin dag ♥ Noen fler som går på dans? Senere kommer det nytt innlegg om noe spennende hehe!

helenedahle

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits