nøstet

Heei ♥ I går hadde jeg en super koselig kveld på nøstet til Camilla, vi sov der i natt sammen med Martine. Det ble mye latter, jentesnakk og snopespising. Vi ble vekket tidlig i dag av en strålende sol som steiket inn vinduet, da måtte vi jo bare ta på oss bikibien og komme oss ut i det fine været. Hadde også en litt fæl situsjon med en SVÆR edderkopp på badet ... som vi tilslutt myrdet med en kniv .. heh! Men de var utrolig koselig. Grillet også med familien når vi kom hjem, og har nettopp vært på turn trening! I morgen har jeg bursdag, gleder meg masse blir nok en herlig dag ♥

 

Hadde en koselig date med Camilla før på dagen, med sol, musikk og pizza ++ jentesnakk!

Syltetøyet sprengte ..

Kvelds 

Fine jenten min! 

♥♥

Camilla greide og miste saksen uti vannet (hun skulle klippe en edderkopp)
hehe! herlig ♥

 hahaaah! 

(der ble det slutt på bilde opplastningen, tror blogg.no har hatt litt problemer i det siste) 

Hva syntes dere om bildene? Noen fler som har hatt fint vær? 

 

28.04.2012

Hei søte lesere ♥ Hadde en super fin kveld i går, med masse latter, dans, jentesnakk og ikke minst god mat! Nå skal vi jo snart splittes og gå forskjellige veier, blir så utrolig trist årh ... orker ikke tanken på det. Men vi skal hvertfall være flinke til å holde kontakten, det må vi. Er utrolig viktig og ta vare på vennene sine. Nå kom akuratt Camilla, vi har ikke planene helt klare enda men vi får se hva vi finner på. I Bergen er det hvartfall full sol i dag, det er jo herliig! 

Får ikke lastet opp flere bilder .. får se om det virker senere, så jeg får lastet  opp flere! 

Hva skal dere i dag?

Antrekk

Klar for en fin kveld!

turnpia

Hei på dei ♥ I dag fikk vi gå litt før fra skolen, ganske chill skoledag egentlig først 3 timer med film også resten med gym. hehe! Camilla ble med hjem her etter skolen, super koselig. Hun er her enda vi skal på jentekveld i dag til Irene sammen med noen få andre jenter fra klassen. Blir nok kjempe koselig, med natchos, dans og masse jentesnakk. Nå er det bare og hive på seg klærene og komme seg av gårde. Gleder oss masse. 

Vi bare fant ut at vi skulle ta på oss turn drakt, siden Camilla syntes det er såå gøy, heheh! Men morsomt det da. Kommer antrekk senere ♥

Hva skal dere i dag da? 

Sangvideo

Hei dere! Hadde nynorsk tentamen i dag, gikk overaskende bra. Deilig og bare å en tentamen igjen og det er vell den beste, norsk bokmål. Gikk også fint på prøvedans for de som lurte på det, var kjempe gøy! Var jo ferdig litt tidligere på skolen så tok turen innom brun og blir sammen med Camilla, må jobbe litt med brunfargen frem mot sommeren. Møtte også en time før på trening for å ha møte, derfor gikk tiden utrolig fort da jeg først kom hjem. 

Dere tenkte kanskje at det var jeg som skulle synge for dere, men det tror jeg ikke noen vil høre såå hør min kjære Susanne sin nye sang video. Hun sang i kirken i dag, jeg har faktisk ikke ord på hvor flnik hun er. årh er helt frelst! Såå stolt jeg er over henne ♥

 

Hva syntes dere om sang videoen? 

Anbefaling

Heihei! Her kommer en liten anbefaling av foundation, har fått spm pm dette før og det var mange som ville ha fler anbefalinger. Skal prøve å få til hvertfall en anbefaling i uken. 

Det er da en helt normal foundation fra LOREAL - den heter TRUE MATCH og jeg har den i fargen C3 Beige Rose! 

Kosten jeg bruker til er en fonudation kost fra E.L.F som sikkert de fleste har hørt om, vist ikke finner du nettsiden dere HER. Elsker kosten også, den er sånn passe størrelse ikke for liten og ikke for stor, det detter aldri hår av den og den er lett å bruke når man skal påføre huden foundationen. 

Foundationen trekker raskt og lett inn i huden, altså den legger seg ikke oppå huden slik at man ser at det er et lag med fondation. Men man må ikke påføre for mye heller, og foundation er ikke sminken som skal gjøre deg brun, det er sminken som skal "glatte ut" huden og skjule litt skrinker og skranker. Derfor må man finne en fargetone som er i lik nyanse som din egen hud, dette kan man få hjelp til i butikken eller man kan også teste litt på hånden. Da kan man eventuelt ta på litt pudder over om man vil virke brunere. 

Jeg anbefaler virkelig denne foundation, kosten også! Den er ikke noe dyr koster rundt 160 kr på H&M, Cubus og de vanlige butikkene. Kosten må man bestille på E.L.F og den koster rundt 20 kr elns haha, billig!  Kanskje det er noen av dere som har eller bruker denne? 

- Kanskje du har en foundation å anbefale til meg? 

dance like nobody's watching

Hei på dere! Da er nok en dag over snart. Dagen min begynte med forbredelse til  norsk tentamen der det endte opp med at alle satt på facebook til og med læreren, hehe. Rett etter skolen kom det to hyggelige personer fra BT for å intervjue meg og Ina. Der vi snakket om litt av hvert, det og være ungdom, press osv. Kan gi beskjed når det kommer ut en gang i løpet av helgen. Blir hvertfall veldig spennende å lese. Var jo også strålende vær i dag så jeg tok med meg min lillesøster (Alexandra) ut på en liten sykkel tur, der vi også fikk med oss Marthe. Var kjempe koselig. 

Nå sitter jeg å ser på frustrerte fruer menst, kom hjem fra en kjempe gøy danse trening for noen timer siden. Har hatt en kjempe fin dag, det håper jeg dere også har hatt? 

 
 

 

Grunnen til ballett bilder - I morgen skal jeg på prøve dan på Langhaugen skole, har så utrolig lyst å komme inn der problemet er at det er litt høyt snitt .. men jeg skal greie det uansett hva som må til. Prøvedans går ut på at vi er en gruppe som skal ha en "trening" sammen med en trener som sier hva vi skal gjøre osv. Det er da dommere der som kan gi oss poeng enten 0-5-10-15. Så jeg håper hvetrfall på å få 5 poeng, det hadde vært suupert. Gru gleder meg til dette, men jeg tenker positivt og at det kommer til å bli kjempe gøy ♥

Noen andre som skal/har vært på prøvedans? 


15:21

Heihei! Fikk spørsmål om jeg var modell i åsane bladet i går, og ja det var jeg sammen med Julianne. Bladet heter da magasinet, og følger med i bt avisen. Det er ganske rart egentlig og se seg selv i et bald, men det er også utrolig gøy! Hadde engelsk tentamen i dag, gikk kjempe bra håper læreren er enig. Skal også ha norsk og nynorsk tentamen denne uken, så er det over for denne gang. Skal blir kjempe deilig og være ferdig, da er det bare eksamen som gjenstår! 

 

helgen min i bilder

Hei dere! Helgen min har gått i ett, det har skjedd noe hele tiden og har derfor ikke hatt tid til å blogge. Men en jeg har att en super fin helg. Her har dere helgen min i litt bilder. 

Fredag: Bursdag for herligste Linn Marie, døds koselig med dans og masse jente snakk! 

Camilla ♥ Elsker deg

Linn Marie ♥ Elsker degLørdag: Stod jeg opp litt tidlig for å få litt ut av dagen, ble til at jeg var hos Camilla der vi passet søsteren hennes. Senere tok vi turen til meg for å orde oss til bursdag for Marthe og Emilie. Var kjempe koselig, utenom at vi så en skrekk fim og jeg virkelig hater skrekk filmer blir så utrolig redd av sånt .. ikke bra! Sov også over til Camilla til idag. 

Herligste Linnea ! Har ikke fler bilder fra lørdag, greide å glemme kamera ... 

Var også på turn konkuranse i dag og vi greide og vinne alt denne gangen også. Altså 1.plass i både tømbling og trampett. Kjempe gøy å vinne og ikke minst at vi gjorde det utrolig bra i tømbling med null fall, alt gikk som det skulle. For de som lurer går jeg på Salhus turn. Nå er det noen skole greier som skal fikses, en deilig dusj, etterfulgt av en god kvels også er det natt for meg. 

Min helg har vært herlig! 

Har dere gjort noe gøy i helgen ? 

runwaydreamz

              

Hva syntes dere om slike shortser? Jeg elsker dem, har så lyst på en selv. 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits