FERDIG

Hei dere!

da er jeg ferdig med eksamen, verdens beste følelse!! Egentlig syntes jeg det gikk veldig bra, skrev nesten hele tiden og følte jeg fikk gjort mitt beste. Da er skolen eller vanskedamene på skolen min i streik, så i morgen har jeg fri døds deilig med langhelg nå. Er ingen fler oppgaver som skal leveres eller lekser som skal gjøres og det er den beste følelsen som finnes. I dag skal jeg på trening, var ikke trening i går pga den hene hallen vi trener i er stenkt ... men i dag blir det heldigvis trening. 

Snakkes senere! Har dere streik? 

Eksamen

Hei på dei! Jeg har lest til eksamen nå de siste timene, begynner å blogge normalt igjen i morgen. Da er eksamen over, skal bli verdens beste følelse!

Har dere hatt eksamen ?

BILDER

Hei dere! Har bare ikke hatt samvittiget til å sette meg ned forran pcen å blogge. Dagene har også gått i ett nå som det er fint vær blir det mye til at jeg er ute med folk og bader eller griller og slikt! Har også hatt en del innleveringer og skolearbeid. Nå er heldigvis skole arbeidet over ++ håper det blir streik hadde jo vært perfekt ! Her er bilder fra dagene, håper dere har hatt det fint :-)

Herligste Tonje hadde også bursdag i går! Gratulerer såå mye, er så utrolig glad i deg!

Anbefaling

Hei på dere! kommer ikke over hvor deilig det er med sol og varme, var i småvannet i dag å badet. Litt kaldt men herlig med nesten 30 grader her i Bergen. Tilbake til overskriften, må bare få anbefale en høytaller for dere. Det er sikkert mange som har hørt om den, eller har den selv men det er rett og slett perfekt. Den er liten, spiller høy musikk uten at det blir dårlig kvalitet, trenger ikke strøm, og den er fiin. Den er også billiig !  

music angel! Jeg kjøpte den på ekspert for 250kr, det er jo ingenting.  Kan godt henne de selger den fler steder, anbefaler den på det sterkeste. Lett og ha med på stranden, på skolen osv. Den har virkelig blitt min nye bestevenn. 

Noen av dere som har denne? 

Årets først bad

Hei dere! for et nydelig vær, ahh det er så herlig. Var en liten tur hjemmom etter skolen i dag, før jeg og Helena tok turen ned i lillekipleren (badeplass) for å møte noen folk. Vi grillet og badet i mange timer, fikk virkelig sommerfølelse! Vil ha sommer nåå, frister ikke akuratt å ha eksamen nå ... været skal hvertfall ikke klages på. Gikk direkte på dansetrening, og sitter å ser på den siste episoden av frustrerte fruer, dumt at det skal slutte for godt. 

I morgen skal jeg til byen med Helena og Irene før skolen og spise frokost, begynner jo på skolen halv 12 så det blir nok kjempe koselig ♥


 

Bildene er tatt med iphone! Noen andre som har badet? 


 

S O L

Hei dere! 

Ja dagen i dag har jo bare vært helt strålende, sto opp kl halv 10 gikk bort til Irene og drakk smoothie i solen før vi trasket opp til skolen for å høre på læreren snakke i en og en halv time før vi kunne gå hjem igjen å sole oss! ahh helt herlig. Været skal vist holde seg slik videre, så det er jo perfekt. Treningen i dag begynte kl 4, det er grunnen til sen blogging. Kommer kanskje en anbefaling senere også! Nå er jeg akuratt komt til pappa, skal se ferdig paradise også skal jeg skru opp en hylle på rommet woho. Kommer bilder. 

Har dere også hatt en solfull dag? ♥ Fikk litt farge da :-D HERLIG! Hvordan har din dag vært? 


 

tiden som har vært

Hei dere! Lenge siden sist, har egentig ikke skjedd så mye, men det fordet om ført til at jeg ikke har rukket å blogge. Her har dere litt bilder og slikt fra de siste dagene! Ganske dårlige bilder pga så og si alle er tatt med iphone ♥ 

 Alexandra (lillesøster)

17. mai begynte med å dra til byen med familien og senere ut å spise med herlige jenter og se fyrverkeriet i byen. 

  

Sov hos camilla i natt, kjempe koselig ! 

skulle egentlig ta nye "profilbilder"  så vi ordnet oss, men det ble ingen fine ... 

 Lagde smoothie til frokost i dag mmh! 

Veldig rotete innlegg men skal blogge hver dag fremmover nå! 

Har dere hatt en fin 17.mai tid? En perfekt dag + innkjøp

Hei dere! Dagen min har vært så herliig. Startet jo med å få vite at jeg kom opp i engelsk, sluttet kl 11 på skolen! Senere på dagen møtte jeg Martine i byen, det var heldigvis sool. Vi gikk litt rundt i butikker og slikt, fant overaskende lite ... Vi spiste også tapas på en resturant som het chillis elns! Det var hvertfall utrolig koselig og døds god mat mmh ♥ 

Kjøpte en ny døds fin bluse, fra VERO MODA elsket den ! kostet ca 300 kr. 

hva syntes du om blusen? 

LYKKE

Heei dere! aah jeg er såå glad kom opp i engelsk skriftelig eksamen. Ønsket alt utenom matte, halve klassen min kom opp i matte .. syntes synn på dem! Nå er det 16 dagen til jeg skal ha eksamen, så jeg har god tid til å forbrede meg + jeg skal ikke på skolen før om 5 dagen fra nå :-D det er døds deilig. Så da blir det masse blogging. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd, årh kan ikke få sagt det hehe! 

I dag skal jeg på date med Martine (vennedate), vi skal til byen på resturant også se litt i butikker og sånn! Det blir nok kjempe koselig gleder meg masse til det, skal være flink å ta med kamera ♥Noen andre som kom opp til eksamen i dag? Hva kom dere opp i? 

Jentene

Hei dere

Akuratt nå er jeg hos Susanne, sammen med Veline og Helena! Vi har laget natchos og sjokoladefondant + jordbær med litt smeltet sjokolade mmh ! Døds koselig. I morgen får vi jo vite faget vi kommer opp i til eksamen .. Ber for norsk altså! Men nå skal vi se film, ha en fin dag.

Veline og Helena

Har du instagram? Follow meg dahle96, der kan jeg lettere legge ut hva jeg gjør, vist jeg er sen med å blogge!
Hva heter du på insagram?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits