En dag med Alexandra!

hei! her er noen bilder fra lørdag, når meg og marthe passet min søster (alexandra). Det var så utrolig fint vær den dagen det var en skikkelig sommer dag, jeg har enda ikke hatt mitt første bad i bergen og det er helt sykt! Håper jeg kan ta den i morgen.hehe men  her er bildene! 

Alexandra er flink å ta bilde, når hun treffer! 

marsvinene var litt skummel 

Tenkte det var litt bedre å se bilder fra degen og ikke bare skriving! 

Men nå skal jeg sove, for skal ut og jogge i morgen tidlig også tar vi oss et bad på veien så regner med å få mitt første bad i morgen :D

- Har du tatt ditt første bad der du bor? 

- Hva syntes du om bildene? 

helenedahle 

Utfordring dag 5

hei! Utfordringen i dag er å legge ut bilde  nr 17 fra album 4. I dag har jeg ikke gjort så mye vært med marthe og ryddet. Vi har hatt familiebesøk, nå tenkte jeg at jeg skulle ta på meg bunaden, og få tatt noen bilder til takkekortet som jeg ikke har laget enda! jaja, bedre sent enn aldri :D 

 

Detter er susanne larsen, en utrolig god venn av meg! hun er en helt fantastisk person som jeg er uendelig glad i og som jeg aldri vil miste. 

Det kommer et innlegg senere med bilder fra igår. 

- har du laget takkekort ? 

helenedahle Barnevakt

hei! I dag har meg og marthe passet min søster " alexandra " har tatt masse bilder men er nødt å legge de ut i morgen for jeg har ikke bildene på den pcen jeg er på nå. Vi sitter barnevakt for en venn av mamma og vi skal sove her så utfordringen og bloggingen får jeg nokk ta i morgen. Men nå sitter vi hvertfall her og ser på tv, og spiser snop ! er koselig det. 

et bilde fra i går som lå på face, ligger ut flere bilder i morgen! 

helenedahle Dagene som har vært !

Utfordring dag 4. utfordringen i dag er å si en sang jeg elsker. Jeg har ikke hatt nett og har ikke gjort utfordringen og blogget om dagene på 3 dager elns, men jeg bare beggyner på utfordring fire i dag også tar jeg 5 i morgen osv jeg tror det blir lettest sånn. De siste dagene har jeg vært med marthe bull hun kom hjem fra spania hin dagen, i går så hadde meg , marthe og camilla jentekveld med bare oss tre for camilla reiser i morgen/i natt så vi ville si hade. Det var kjempe koselig, jeg kom rett fra bursdag for mamma som hadde bursdag i går så det ble litt seint, men vi så hvertfall en film som heter My Sisters Keeper jeg annbefaler den på det sterkeste vist du liker grine filmer. Jeg gren nesten hele filmen, den handler om at en mor gjør alt hun kan for at barnet hennes ikke skal dø av kreft, så de er nødt å få en ny baby som de lager for at hun kan være donor for hun med kreft, pga foreldrene har ikke det som hun trenger og sånn.Også vil ikke hun donere lengre!  Vil ikke si for mye! men den annbefaler jeg veldig! Tror det er min nye ynglingsfilm, vet ikke om den er like gøy andre gangen jeg ser den har bare sett den en gang, men jeg tror den alltid vil være like gøy. 

 

en sang jeg elsker er Someone like you ! 

http://www.youtube.com/watch?v=NAc83CF8Ejk&ob=av2n

 

men nå skal vi spise, vi snakkes !

Har du sett filmen ? 

Har du tenkt på å se den ? 

helenedahle  ♥ 

God morgen

Hei! jeg har ikke blogget og gjort utfordringen på 3 dager, men det kommer senere :)

Nå skal jeg ut og jogge en liten tur, sammen med marthe det blir deilig. Vi skal prøve og gjøre det vær morning fremmover, håper vi greier det ! 

ville egentlig bare sove videre, men var deilig å komme seg opp litt tidlig for en gangs skyld!

Jogger du ? 

helenedahle Krysser fingrene !!

hei! i morgen så er det meld sol, og jeg tror faktisk på det for en gangs skyld. Så jeg skal mest sannsynlig ut på sotra i morgen tidlig til  min herlige kusine Louise " louiseem.blogg.no". Vi skal bade, spise jordbær og kanskje kjøre båt,  rett og slett nyte soolen. Så derfor krysser jeg fingrene for at det blir fint vær! 

 

bilde fra weheartit.com

 

Tommel opp for fint vær :D

nå tar jeg natten, trenger litt søvn vist jeg skal opp tidlig i morgen! 

helenedahle  

Ny bikini ?

hei! i dag sto jeg opp tidlig for å ta turen til byn med familien, vi var og spisete og gikk litt rundt. Vi lå også blomster på den blå steinen, syntes det er fint å se at så mange bryr seg og tenner lys og skriver ting, legger ned blomster og sånn. Off det er forferdelig det som har skjedd, har ikke gått helt opp for meg enda. Men tilbake til overskriften.

Trenger du ny bikini ? Da har jeg lyst å annbefale deg å bestille fra www.victoriassecret.com, elsker butikken og spesielt bikiniene. Størrelsene er helt normale syntes jeg, så tror ikke det skal være noe problem og det er heller ikke så alt fr dyrt! 

Elsket de !!

Hva syntes du ? 

Har du bestilt herfra før ? 

helenedahle  

Utfordring dag 3

Utfordringen i dag er 7 ting jeg ønsker meg! 

 ♥ Iphone "mistet jo min"

 ♥ HH jakke

 ♥ Nye høyhelte sko

 ♥ Mango klokke i rosa

 ♥ Piercing

 ♥Piercing

 ♥Piercing

Kommer ikke på så masse nå, er helst ny iphone jeg vil ha! 

Noe av dette du ønsker deg kansskje? 

helenedahle  

Utfordring dag 2

Utfordringen i dag er å legge ut et bilde fra jeg var liten og si noe om dette bildet.

Hei! Når jeg så gjennom bildene mine i sted, fant jeg ut at jeg ikke hadde et eneste bilde fra jeg var liten ikke gamle familiebilder eller noe. Det var litt " trist" egentlig eller rart, hvor fort tiden går fra liten til stor. Det merker jeg veldig på de to minste søskene mine som nå er 3 år, tiden fra de ble født har gått veldig fort. Det syntes jeg er domt at de ikke er baby lengre, savner å kjenne den gode baby lukten hehe! men sånn er det, livet går videre. Grunnen til at jeg ikke har bilder fra jeg var liten, er nokk egentlig pga dataen min er ganske ny så får se om jeg kan finne noen gamle bilder å ta innpå her! neida. Men fant et bilde fra facebooken til mamma som jeg kunne bruke!

Bildet er fra Rhodos er vell 4-5 år siden, tror jeg var rundt 10 år. Jeg husker at vi tok bildet, eller mamma skulle absolutt ta bilde av meg. Jeg var på Rhodos i to uker, med min familie, mormor og de og tante og de. Har vært der så mange ganger, men jeg mener å huske at det var den første syden turen etter at mamma og pappa gikk fra hverandre. Så pappa var altså ikke med, reiste bare med mamma og min søster.  Er vell ikke så mye å si om bildet, vi skulle sikkert ut og spise. Husker at jeg kjøpte den væsken der nede, på en liten butikk i  en gågate i byen der vi bodde. Var hvertfall koselig der! Når jeg ser på bildet savner jeg veldig mye å være liten, da er alt så mye mye lettere. 

Hva syntes du ? 

Savner du å være liten av og til ? 

 

helenedahle 
 

Utfordring dag 1

Utfordringen i dag er å annbefale 3 blogger !  

har liksom ikke tre blogger jeg leser mest tror jeg, men vil hvertfall annbefale de jeg leser mest og det er: 

♥ www.nikitaryee.blogg.no

♥ www.susannesl.blogg.no

♥ www.louiseem.blogg.no

♥ www.andreabadendyck.blogg.no

♥ www.irenehellaa.blogg.no

♥  www.khplace.blogg.no

Stikker innom andre sin også av og til kommer ikke på flere akkuratt nå! 

Vet ikke helt hva jeg skal i dag, sikkert være med noen :) 

- har du lest eller leser du noen av disse bloggene ? 

♥ helenedahle 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits