Bilder fra France del 4

Heihei!

Her er de siste bildene fra Frankrike, det er selvfølgelig mange fler bilder men hadde blitt utrolig mange om jeg skulle lagt ut alle. Jeg kom akuratt hjem fra en koselig tur på ikea med farmor, nå må jeg begynne å pakke litt, før jeg må pakke ordentlig når jeg kommer til mamma. Er alltid litt stress før man skal reise, føler ikke jeg har fått tid til noe denne uken, føler egentlig tiden har flydd fra jeg kom hjem til nå. Men men nå gleder jeg meg mest til å komme ned i varmen! Skal bli såå herlig ♥

Hva syntes dere om bildene? 

helenedahle

Farmor og farfar!

Hei dere!
I dag var det en rolig og koselig trening med noe få personer, mange som er på ferie så vi er ikke så mange. Nå er jeg hos farmor og farfar, skal overnatte her i natt. Syntes det er kjempe koselig å være her, har nettopp spist pizza, salat, jordbær og bringebær med vaniljesaus + smågodt! Skal si jeg er god og mett nå ja.

Kan ikke annet enn å mobilblogge her, men skal hjem i morgen!

Hvor ofte vasker du sminkekostene dine?

Hei, nå tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere. Som kanskje ikke alle er klar over, så skal man helst vaske/rense sminkekostene 1 gang i uken. Helst skal man vaske foundation koster hver dag, og pudder koster 1-2 ganger i uken. Vist du tenker over hvor mye drit det komme når man påfører foundation, også skal man da latt det ligge også påføre ny dagen etter. Vist man tenker over det ser man litt mer hvor ekkelt det egentlig er. Det fører også til at man får mer urenheter i huden, så bare av å vaske kostene kan man spare seg for noen ekstra kviser. 

Det jeg da vil anbefale dere om er en rense spray fra the body shop. Jeg fikk denne til bursdagen og den er fort blitt en ny favoritt, jeg er nå avhengig av å bruke denne hver eneste dag. Det er da en type rense middel, for kostene slik at man bare trenger spraye det rett på, så slipper man begynne med å bruke shampo og slik på kostene. 

Det eneste du trenger å gjøre er å spraye på noen få dråper på kosten og tørke av med papir. 

Og da blir den god som ny, det er kjempe lett og kjempe smart! 

Den varer også utrolig lenge, jeg kan nesten ikke se at jeg har brukt den og jeg har hatt den i rundt 3 måneder. 

De selger den på alle the body shop butikker, jeg fant den ikke på nettsiden deres men tror den koster rundt 3-400kr. 

Noen som har prøvd denne før? 

 

 

 

VG- Listen

Hei dere!

I dag var jeg med og henten min søster Julie, på flyplassen! Hun kom hjem fra bodø. Vi gikk direkte til byn, der vi begge skulle på VG- Listen topp 20. Det er for de som ikke vet det, en "konsert", hvor topp 20 musikk spilles og noen kjendiser kommer som foreksempel Gabrielle. Jeg møtte, Camilla, Louise, Gina og Regine! Det var ganske koselig egentlig, var rundt 15 000 mennesker i byn. Syntes det varte litt kort men vi tok oss en tur og så litt i butikker før vi tok bussen hjem. Ble selvfølgelig et lite innkjøp som jeg kan vise i morgen. 

Da vi skulle ta bussen kom den første bussen stappfull og vi kom ikke innpå ... vi ventet da lenge på nesten og kom ikke innpå da heller... etter 2 timers venting kom vi inn på den siste bussen som gikk den kvelden! aah blir døds irritert over bussene, det kan da ikke være såå vanskelig å putte inn en ekstra buss eller to når de VET at det er såå mange som skal ta buss. Men vi kom oss hjem tilslutt da, en koselig tur var det hvertfall ♥

Noen andre som var på VG- Listen? 

helenedahle

Bilder fra France del 3

Heiheihallo! 

Da er det nesten slutt på bildene fra Frankrike, men her er hvertfall en ny runde med bilder. Håper dere liker dem! Blir mer vanlig blogging nå når jeg får lagt ut alle, om dere har noen ønsker til hva jeg skal blogge om er det bare å legge igjen en kommentar ♥

Dette er bilder fra den siste dagen vi hadde i Frankrike, da var vi sammen med guttene og hadde en liten grillfest! Det var utrolig koselig, og en god avsluttning på en herlig ferie! Elsker å være i Frankrike, kan ikke beskrives. 

Hva syntes dere om bildene? 

helenedahle

Bilder fra France del 2

Hei, endelig har jeg internett igjen! Så nå blir det ordentlig blogging. Var deilig å trene og møte venner igjen! Men må si jeg savner Frankrike gaanske mye ... Har bare fått lagt ut et innlegg med bilder der ifra, så her har dere en ny rundet med det før det kommer en til i kveld eller i morgen. Nå er det kun 6 dager til jeg reiser igjen, denne gang til Tyrkia. Gleder meg kjempe masse, skal bli deilig og komme ned til litt sol igjen, kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker sol og varme aah! Kan nesten ikke vente. 

Dette var da vi var i en by som heter Chinon. 

Bente, Carina, Meg, Ella, Sofie & Eirin ♥

Nydeligste på jord! Den beste av de beste. 

Ble rart lys på noen av bildene, aner ikke hvorfor! 

Hva syntes dere om bildene? 

helenedahle 

 

Bilder

Her er noen bilder vi tok hin dagen, sammen med en fransk vennine av oss som heter Alice. Jeg legger ut bilder etter hvert, tar dag for dag! Eller hverttfall at bildene (hører sammen). I morgen eller rettere sagt i dag, blir det hjemreise til Bergen! Det er og blir ganske rart og ikke ha så mange folk rundt meg hele tiden, syntes det blir ganske trist føler ikke jeg har vært her såå lenge, kunne godt vært her litt lengre. Men det er jo alltids kjekt å komme hjem til familie og venner. Noe jeg alltid savner når jeg er i andre land et norsk vann, såå det gleder jeg meg faktisk til å drikke, hehe! 

Hva syntes du om bildene? 

helenedahle

 

Chinon by

Hei dere!

Vi er egentlig på vei ut døren nå, men slenger inn et lite innlegg. De siste dagene nå har det nesten bare vært dårlig vær ... Det er ganske dumt egentlig, men med tanke på at jeg skal til Tyrkia i 2 uker såå går det fint! Vi har det ganske så gøy uansett!
Nå skal vi til en by som heter Chinon, det er en gammel og koselig by, skal ta mange bilder og vise når jeg kommer tilbake! Kommer også bilder som vi tok i går, også var vi i bursdag på lørdag til en gutt som heter Kevin! Det var døds gøy, skal legge bilder ut fra det også.

(mobilblogging) Ha en fin dag, kommer mer interessangt innlegg senere :-D

today

Hei på dere!

I dag var det litt dårlig vær så vi tok å sov litt lengre enn vi pleier her, står jo opp tidlig for å få solt oss lengst mulig. Vi har ryddet og bytter rom og slikt i dag, for vi fikk besøk av noen venner av Eirin og de, som skal være her noen uker! På kvelden i dag tok vi oss en tur bort på en sånn fotballbane, der vi møtte noen franske gutte og jentevenner som vi har fått oss her nede. Vi spilte fotball og ble bitt av en million mygg ... men det var veldig kjekt! I morgen satser vi på sool ♥   

Ella og Eirin! Nydeligste babesene du finner. 

Noen andre som liker å nyte solen? 

helenedahle

Jeg er tilbake

Hei på dei!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget men jeg har rett og slett ikke orket. Eller hatt blogglyst i det hele tatt. Men akuratt nå i dette sekund fikk jeg lyst å begynne (prøve) å blogge igjen! Jeg kommer til å blogge når jeg har/kommer på noe å blogge om, sånn at det ikke blir sånn kjedelige innlegg hver eneste dag. Det er nok litt gøyere å lese inlegg som er litt interressange. Meen jeg sitter nå her i Frankrike og har vært her i 1 uke allerede, og det er såå herlig dere aner ikke! Det er helt perfekt, jeg har reist med Eirin og hennes famile vi er altså 4 venniner som er her i og med at Eirin har en tvillingsøster, som også har med seg en vennine. Vi har solt oss masse, spist god mat, shoppet, vært med franske venner! er så herliig. 

Her har dere noen bilder: 

Noen andre som nyter sommeren? 

helenedahle

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits