5 jenter 5 klesplagg!

5 jenter har fått muligheten til å designe 5 plass hver for bikbok.Klærene kommer i bikbok butikkene i uke35 "denne uken". 

Heiheihallo! Så tilfeldigvis denne overskriften innpå en siden på google. Jeg klikket inn på linken og fikk se at det var 5 jenter som har fått designet 5 plagg hver til bikbok og at klærene de har designet kommer i butikkene i uke 35 som er denne uken. Syntes det blir spennende og se om det er noe jeg liker!

Dette har de laget: 

 

Bukse 499 - Kjole 399 - Pullover 399 - Bluse 399 - Blazer 399

 

Skjørt 349 - Kjole 499 - Topp 399 - Cardigan 399 - Blazer 499

Kjole, strikket 499 - Skjorte 399 - Bukse 399 - Kjole 499 - Cardigan 399

Kjole 399 - Bluse 349 - Bukse 399 - Blazer 399 - Vest 399

Jumpsuit 499 - Jakke 499 - Topp 349 - Bukse 499 - Skjørt 399

Hva syntes du?

Noe du ser at du liker allerede nå? 

helenedahle 

Vil du har vakre og vinterklare negler! Slik får du det

Hei! skal prøve og komme oftest mulig med sånne innlegg som dette, med tips om ting og tang. Vist dere liker det da? Har hvertfall fått tilbakemelding om at det ønskes fler tips innlegg! Jeg har hvertfall lyst på finere negler, tenkte kanskje det var noen andre som også ville det 

Vil du ha vinterklare hender og negler? Da kan du følge mine tips, er kun 7 ting du trenger og huske på!  Ikke bit, pill eller riv av negler og fliker!

Du kan komme til og skade levende vev og gjøre det enklere for bakterier og komme til. Neglebåndet blir skadet og jo mer du piller, jo lengre tid tar det før huden gror ordentlig.

 

 

Bruk underlakk og overlakk!

Underlakken beskytter neglene mot farge og misfarging fra neglelakken. 

Overlakken beskytter det ferdige resultatet.  Bruk gjerne en blank neglelakk!

 

Bygg opp neglebåndene!

Det viktigste grunnlagene for neglene dine er sunne neglebånd.Du må ikke pille eller spise på neglebåndene dine. Plei dem jevnlig med olje og fuktighet og vist du vil justere på huden så dytt forsiktig med bomull. Ikke bruk skarpe jenstander. 

 

Husk fuktighet!

Smør deg daglig med håndkrem. Husk og være flink til å massere fuktighet inn i neglene også. Invester også i en egen negleolje. Den vil gi rikelig med fuktighet og pleie, spessielt nå når det begynner og bli kaldt vær ute. 

 

Ikke misbruk neglene!

Neglene skal ikke brukes til å skrape, dra ut, skru eller pille i tenner og andre ting og tang. Bruk arbeidshansker og eventuelt verktøy ved behov i stedet for å utsette neglene for slitasje. 

 

 

Hold hendene tørre!

Vist du foreksempel skal vaske huset eller rommet ditt, husk og bruk hansker. Bruk tid på å tørke hendene etter at du har dusjet og ikke legg på neglelakk når neglene er fuktige, da sitter den dårlig og flasser lettere av.

Hold dem korte!

Ikke la neglene gro lengre enn du greier og stelle dem. Jo lengre neglene er, desto vanskeligere er det å holde dem sterke. Derfor er det lurt å holde neglene forholdsvis korte i kald viterluft, da holder de seg bedre. 

 

Nå sitter jeg nydusjet og ser på greys anatomy, er fortsatt litt uggen håper virkelig ikke at jeg blir syk!

- Hva syntes du?

- Lært noe nytt? 

helenedahle 

 

 

 

 

  

Ti uvaner/ting dere kanskje ikke viste om meg!

Hei hei! Nå er jeg komt hjem fra trafikalt grunnkurs, deilig og være ferdig med det. Nå sitter jeg med lekser er på ann igjen nåå! men tenkte og prøve å finne ti uvaner eller ting dere kankje ikke vet om meg, er sikkert mer enn det jeg kommer på nå. Skal prøve og komme på  det meste  

 

1. Jeg hater matrester, hater oppvaskmaskiner, vasker og sånn med matrester. 

2. Har begynt og si fabian istedet for herregud og sånn, aner ikke hvorfor. 

3.  Vist noen sier noe jeg ikke vil skal skje (vi mister bussen), da banker jeg alltid tre ganger i veggen eller på bordet.

4. Jeg kan syntes de rareste ting er morsomt, og når jeg først ler så kan jeg le lenge av den samme tingen.

5. Vist jeg vil/vil ha noe maser jeg og gjør alt jeg kan for å få det. 

6. Knekke fingre, rygg, nakke og ja alt som kan knekkes. Gjør det hele tiden. 

7. Må ha med mobilen min overalt, føler meg lost vist jeg har glemt den et sted.

8. Er litt perfeksjonist, liker å ha alt " på stell", vist jeg skal gjøre noe vil jeg ha det så ordentlig som mulig. 

9. Må alltid pynte i bøkene på skolen, bruker alltid markeringspenner og stryker over leksen på planen og sånn. 

10. Å dagdrømme, jeg sitter og tenker på helt andre ting enn det jeg skal. Foreksempe i timene, og når timen er ferdig har jeg ikke fått med meg noenting. 

 

Heia lekser!

 

Koser meg med photobooth. Nå skal jeg se litt på idol, også ta meg en dusj! Kommer et innlegg senere. 

Noe av dette du ikke viste? 

Har du mye lekser?

- helenedahle  

 

Lag din egen hårkur!

Hei dere! Nå begynner viteren og komme, det syntes hvertfall jeg siden det er så kaldt ute. Når det er kaldt sliter kulden på håret og får det til og se livløst ut, derfor er det lurt og pleie håret. Her er noen hårkurer du kan lage helt selv. De er veldig bra og bruke om viteren  

Honning for håret!
Slik går du frem:
Bland en kopp melk med en teskje varm honning. Massér blandingen inn i håret og la det trekke inn i to timer før du vasker med en fuktighetsgivende sjampo. Avslutt med å gre håret med en grovtagget kam.

 

Mykgjørende avokado

Kombinasjonen av avokado og egg gjør håret mykt og glansfullt. 

Slik går du frem: 

Ha en eggeplomme, kjøttet fra en moden avokado og en liten mengde olivenolje i en bolle, og rør dette sammen. 
Påfør massen i tørt hår, og la det sitte i minst 30 minutter før du skyller og vasker grundig. Håret ditt blir mykt og glansfullt etterpå. 

En smak av sommer!

Plei håret ditt med kokosnøtt!
Slik går du frem:
Bland en spiseskje sitronsaft i et glass kokosmelk og putt blandingen i fryseren til den får en kremete konsistens. Fordel massen i håret, surr et varmt håndkle rundt og la det sitte i tre minutter. Vask deretter håret med sjampo og gre det mens det fremdeles er fuktig. Gjenta kuren jevnlig i tre uker for det beste resultatet! 

Nå sitter jeg godt pakket inn under dynen, føler meg ikke helt topp. Har hatt vond i hodet i hele dag, er blitt snufsete og har en følelse av feber. Men gikk på trening fordet, så nå gleder jeg meg til og sove! Tenkte og prøve en av disse hårkurene i morgen, kanskje du også? - Har du prøvd noen av de ? God natt  

helenedahle  HELGEN MIN

Hei dere! Endelig får jeg tid til og sitte meg ned på pcen og blogge. Har ikke vært på en pc i hele helgen! Tenkte og fortelle hvordan helgen min har vært. Har hvertfall hatt det utrolig koselig og kjempe gøy!

Fredag  

På fredag var vi på tur til Laksevåg hytten, med skolen. Fikk den sykeste vannblemmen for skoene mine var litt for liten. Men det var en helt grei tur egentlig. Etter turen gikk jeg hjem for å dusje og orne meg sammen med Irene, for å gå i bursdag til Isabella. Vi greide og miste 3 busser + en som kjørte rett forbi oss! Men vi kom oss opp til slutt, det var kjempe koselig! Snakket, hørte på musikk, danset og sånn. Jeg har egentlig ingen bilder, så måtte stjele noen fra bloggen til irene! 

 
Lørdag  

Da stod vi opp litt tidlig og tok bussen ut på askøy sammen med Laila, for og passe søsteren til Irene. Vi lagde taco, spiste snop og koste oss masse! Søsteren er kjempe herlig, og veldig grei og lett og passe på. Så det var ikke noe stress, hun sov også til kl 10 :D syyk !! 

Men nå skal jeg sove, det skal bli deilig! Har vært dorlig og blogge i helgen men har ikke vært på pcen en gang. Men nå blir det vanlig blogging fremmover. Good natt !

Hvordan har din helg vært?

- Helenedahle  

 MIN HELG

nå sitter jeg på askøy med irene og Laila, oppdaterer om helgen min når jeg kommer hjem ikveld. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge! Hvertfall hatt en kjempefin helg !  stay tuuuuned :-D

10 Hårtips som funker!

Hei dere! Har du lyst på blankere og sunnere hår, 

 

1. Velg nøytral sjampo


Har du sjekket pH-nivået på sjampoen din? For sur sjampo kan skade håret. Mange tror babysjampo er det mildeste du får tak i, men de er ikke alltid pH-balansert siden de er myntet mer på å behandle hodebunn enn å rense og pleie håret.
2. En real utskylling


Skyll håret grundig i ett minutt med kranen på fullt før du sjamponerer. Da trenger du mindre sjampo, og vaskingen sliter mindre på håret. Bruk fingertuppene, ikke håndflatene til å massere den inn med, det er mer skånsomt for hårrøttene.
3. Utnytt hårkuren maksimalt


Når du tar en kur, er det lurt å pakke inn håret i plast- eller sølvfolie. Det holder på varmen så pleiestoffene treng er dypere ned. Avslutt utskyllingen med iskaldt vann for å gjøre håret blankt og stimulere blodsirkulasjon og sunn hårvekst
4. Vokt vått hår


Håret mister 25 prosent av elastisiteten når det er vått. Da vil brutal børsting fort brekke det. Derfor bør du helst ikke børste vått hår.
5. Fjern flokene riktig


Løs opp store floker ved å gre fra floken og nedover, og beveg deg litt og litt oppover. Når du har løst den opp, grer du helt fra hårrøttene for å fordele talg langs hårskaftene og øke den naturlige glansen i håret.
6. Et kjølig drag


Det er to gode grunner til å ha en hårføner som kan blåse kald luft på slutten av tørkingen: For det første vil kulden fiksere håret i den formen du ønsker. I til - legg får kald luft skjell-lagene til å lukke seg, så håret ser skinnende blankt ut.
7. Rene redskaper


Hvor ofte rengjør du hårbørster og kammer? Gammelt hår, produktrester og talg fra hodebunnen din ligger og lurer i skitne børster og gjør håret ditt matt og trist. Vask verktøyet ditt i litt sjampo og varmt vann én gang i uken.
8. Lytt til riktige råd


Kjøp aldri stylingprodukter på råd fra venninner. Ikke med mindre du vet at dere har nøyaktig den samme hårtypen og frisyren. Mens glatt og tynt hår trenger lette konsistenser som stylingpulver og tørrsprayer, er flytende konsistenser bedre for krøllete, tykt hår. La frisøren råde deg.
9. Naturens egen hårkur


Ser håret ditt matt ut etter farging, finnes det et enkelt naturmiddel som kan hjelpe: Knekk et rått egg over håret rett etter vask. Skyll ut med lunkent vann etter fem minutter. Proteinene i egget gjør håret skinnende og fullt av volum.
10. Rens opp i dybden


Bruker du mye stylingprodukter i håret, er det ikke sikkert den daglige sjampoen din klarer å løse det opp. Begynner håret å se trist og tungt ut, er det på tide å ta en skikkelig dyprens med spesialsjampo. Se etter en som er merket «detox»
 Kanskje litt kjedelig og lese, men det er jo nyttig! legger ut et innlegg senere og hvordan du kan lage din egen hårkur!

Har du prøvd noe av dette? kankje du bruker det?

helenedahle  

God natt!

Hei dere! Orker ikke blogge om noe nå så seilt, tar det heller i morgen. Jeg er så utrolig trøtt, har vært på trening i dag. Kom hjem for en time siden og ligger i sengen nå, ikke værst. Må vikrelig få tilbake døgnrytmen, tror egentlig den er der for jeg holder på å sovne menst jeg skriver dette! Har sikkert litt med at det er et kjedelig innleg også! menmen, ville hvertfall si god natt og at jeg bloggen ordetlig i morgen 


Se alltid lyst på livet, selv på de mørkeste dager!

- helenedahle 

Minnemarkering

Hei dere! I dag hadde vi minnemarkering på Olsvik skole, det er nokk flere skolen som også har/skal ha det. Det var veldig rørende, men samtidig føltes deg rett og ha 1 minutt stillhet, heise flagget og høre rektor si noen ord. Vi så også en dokumentar fra noen som var på utøya når tragedien skjedde. Jeg hadde sett den før så den var ikke så sterk for meg, jeg vist hva de kom til å si. Men den var sterk for andre! Men nokk om det, ville bare vise dere denne sangen som Susanne og Irene sang under minnemarkeringen! 

 

 

Helt nydelig  

Skal lage et innlegg til etterpå om et tips til håret kankje :D

- Var de flink? har du hatt minnestund på din skole?

helenedahle  

GHD

Hei dere! Når jeg kom ut av dusjen i sted, tenkte jeg at jeg skulle teste hvordan det var å rette håret med vått hår. Sånn at jeg kunne fortelle dere om det. Jeg har aldri prøvd det før, men egentlig var det ganske greit. Selvfølgelig føles det litt ubehagelig når det kommer en svosj lyd, og at det røyker fra håret. Men håret ble ganske rett, og det ble tørt veldig fort. Jeg sparer hvertfall litt tid på det i morgen, at jeg rettet det nå for da kan jeg bare rette kjapt over det før jeg går. Rettetangen min er fra GHD, den kan brukes på vått hår. Jeg vet ikke om alle rettetanger kan brukes på vått hår, tror det er litt lurt og finne ut før du gjør det! 

Tok noen bilder av det jeg bruker til håret

Oppi denne " mappen" fikk jeg rettetangen min og det, vet ikke hvor den er kjøpt eller hva den koster for jeg fikk den til jul. Men selges sannsynligvis mange steder. 

Sånn ser den ut inni, det er to mapper inni, en til rettetangen og en til føneren.

Du kan også ta de av, vist du foreksempel bare vil ha med deg rettetangen. Mappen er også varme beskyttet, så man kan ligge rettetangen oppi selv om den er varm.

Rettetangen og føneren.

Elsker spesielt godt rettetangen, den sliter ikke like mye på håret som andre rettetanger. Håret blir mye mykere av denne, og når du er vant til denne er det kjempe uvant og bruke noen andre sin.  GHD er kåret til verdens bete merke innen sånne produkter.

Jeg bruker også denne varmebeskyttelsen, som også er fra GHD. Den er kjempe god, og den liker jeg utrolig godt.

 

Men nå skal jeg soover, woho legger meg kl 11! Er vist noe som kalles døgnrytme også ... 

- Hva syntes du?

- Har du/ har du prøvd noe av dette?

helenedahle  

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits