Ny GHD rettetang!

Endelig har jeg fått GHD rettetang igjen, har vært uten den i rundt to uker. Tror ikke jeg har nevnt det, men den forje ghden min ble ødelakt. Jeg stod en kveld på rommet og strittet håret, plutselig sa det poff så gikk strømmen. Jeg vet ikke hva det var men vi gikk hvertfall inn med rettetangen dagen etter og nå har jeg fått en ny. Måtte jo teste den var kjempe uvant, selv om det er den nyeste modellen så ville jeg egentlig få samme som jeg hadde. Men den har de vell sluttet med, jaja alt er bedre enn ingenting! Ble hvertfall kjempe glad når pappa kom hjem med den.  

 

Jeg kommer nokk til å elske den etter en uke, har du/har du lyst på denne rettetangen? 

helenedahle 

 

 

 

My day

Hello 

Nå er jeg nettopp komt hjem fra en fin dag med familien, vi hadde voksen bursdag for min bror som blir 3 år i morgen. Vi spiste mat, kaker, brus og masse usunne ting alt var hvertfall veldig godt. Tenkte og heller ta noen bilder enn og skrive så masse. Nå skal jeg rydde litt og sånn på rommet, og lage meg en kopp te for jeg fikk også med noen te prøver når jeg fikk eosen. Trekker vinneren av eosen i morgen, du kan fortsatt bli med HER 

Mine kusiner Sofie og Marie 

Fetter 

Sebastian 

Morfar 

Mormor 

Mamma


Slenger med en liten outfit også!

Genser bikbok // Bokse vero moda // Øredobber + armbond cubus // klokke cmyk 

 

Et lite bildedryss fra dagen min, skal lage et innlegg til nå snart! Har du hatt en fin dag?

helenedahle 

Smoothie

Hei dere

Vi avsluttet dagen på skolen med gym, var faktisk ganske gøy for det var sol. Vi spilte volleyball på beach banen, var deilig og trakke barbeint i sanden. Men ikke like deilig og få det overalt på kroppen. Camilla ble hvertfall med meg hjem etter skolen, vi fikk så lyst på smoothie. Den ble faktisk kjempe god bare av jordbær og melk. Var deilig med noe sundt og godt etter trening, hehe! I dag skal vi feire min lillebror som blir 3 år i morgen, koseliig. Men nå må jeg kle på meg, men vi preikast.

Frosne jordbær

Melk

Camilla

Finito

 

Så kom en liten skjønning med blomster til oss!  Noen fler som elsker smoothie?

helenedahle
Jule/sommer stemning

Hei mine søte! Er litt domt å blogge med mobilen, men får nokk pcen i dag. Jeg har nettopp komt hjem fra skolen, til ferdiglaget smoothie det var døds godt! Men i dag fikk jeg veldig jule stemning for de har begynt og selge jule brus, måtte jo kjøpe en selv om jeg sa jeg skulle vente til desember og irene spiste kakemann i timen da fikk jeg også julestemning. Men når jeg var på vei hjem fra skolen, kom solen og det var døds varmt! Naboen holder på og grille, og det lukter døds godt da fikk jeg skikkelig sommer følelse, hehe! men nokk om det, jeg bare lurer på hvordan dere vil jeg skal trekke vinneren av eosen? vil jo gjøre det retferdig, kanskje jeg kan trekke lapp eller noe? Forslag! Men nå har jeg utrolig mye lekser og gjøre før jeg skal på trening. Vi snakkes dere!

Hehe, randome bilder! Kos dere i dag!

Off to dansing !

Hei! Har ikke lader til pcen får det i morgen, derfor blir det mobil blogging. I dag har jeg bare vært hjemme, skulle tro det var 100 minus grader her for jeg får meg ikke ut av dynen. Må snart gå for å møte irene, vi skal på danse treni g. Gleder meg masse!

Vi snakkes håper dere får en fin kveld!

Svar på spørsmålsrunden

Hei, dette er kanskje mitt siste innlegg i dag.. har bare 5 % strøm igjen og ingen lader. Får kanskje hentet den hos pappa i dag, nå skal jeg hvertfall gjøre lekser og så på trening. Ha en fin dag dere 


Flaut, så helt syk ut men må legge den ut for deres skyld ... neida kos dere 

helenedahle!

Konkuranse - Vinn eos Strawberry

Dette er et innlegg i sammarbeid med eos, men det er mine meninger!

Hei dere 

Tenkte og ha en liten konkuranse om å vinne en eos strawberry. Jeg bruker den selv og er kjempe fornøyd med den! De fleste vet sikkert hva en eos er, men kort forklart så ligner det et lite rosa egg med en lip balm/lypsyl inni som lukter utrolig godt. Jeg personlig bruker eos omtrent hver dag, og det har jeg gjort i snart 3 år og jeg har nokk hatt alle fargene opp til flere ganger! Den er enkel og ha med seg, og har en helt nøytral farge. You gotta love it! 

Å delta i konkuransen er kjempe enkelt, det eneste du trenger og gjøre er å lage et innlegg på din blogg. Hvor du forteller at du er med i konkuranse på min blogg og like denne siden HER ♥ Vist du ikke har blogg holder det og like siden, bare kommenter at du har likt og mailen din!Da er det bare og bli med, skriv bloggen din og at du har likt siden i kommentarfeltet på dette innlegget ! Tenkte og trekke ut en vinner om ikke så lenge! 

helenedahle 

 

 

Pirat parteeeeeei!

Hellu Hellu 

I går var jeg jo i bursdag til irene og tema var at alle skulle være pirater, de fleste var litt pirat aktig men guttene selvfølgelig hadde ikke kled seg ut selvfølgelig! Det var litt styr i begynnelsen med at vi manglet mangen folk, og sånn. Men så kom de fleste til slutt. Vi gjorde det vanlige egentlig, hørte på musikk, danset litt og sånn. Jeg sov også hos Camilla i natt, er her nå vi holder på med en kunst og håndverk innlevering ... det er kjempe vanskelig skal lage en turn hall på sånn program greie, ja ikke spørr! 


Laila, Irene, Linn Marie, Camilla, Meg og Susanne Har ingen bilder, måtte stjele noen fra Irene sin blogg! Har du vært på pirat fest før?

helenedahle 


videoblogg - vurdering av e.l.f sminken !

Ligger i sengen med Camilla, vi har nettopp våknet! får se når vi orker og dra oss opp av sengen!

♥ Ha en fin dag dere! helenedahle!

Hårvideo - flette

Denne lagde jeg i forje uke, har ikke fått den ut på youtube før nå! Jeg holder på og redigere en videoblogg om anbefaling av e.l.f sminken, den kommer enten i dag eller i morgen ♥ 

hva syntes du? helenedahle 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits