GOD NATT

Heii 

Ville bare si god natt til dere herlig lesere, statistikken stiger det er utrolig gøy å se - love you all

                         


I morgen er den "store" dagen, off gruer meg!  neida skal nokk gå bra det,  gleder meg til å få vite faget vi skal opp i. Håper uendelig mye at det blir samfunnsfag ikke engelsk for da er jeg død ... Vi får krysse fingrene, ønsk oss lykke til. Men nokk skole snakk, veet dritt kjedelig! ♥ God natt, vi snakkes!

- Har du hatt eksamen før? Hvilket fag fikk du?  


Den derre overskriften ja...

Hola! Nå hadde jeg egentlig tenkt og ta bilder av klærene til salgsbloggen, men kamera glemte vi selvfølgelig i bursdagen på lørdag såå, da må jeg gjøre det senere. Dagen i dag har gått ut på skole og lekser egentlig, føler det er kveld nå siden det er helt svart ute men jeg skal på trening nå snart da. Gruer meg litt for er ganske sliten, men siden det er konkuranse i helgen må jeg gi alt jeg har, og litt mer, hehe! Hvertfall på onsdag skal vi ha prøve muntelig (eksamen), blir nokk ikke noe blogging da, får vite oppgaven og alt i morgen + vi MÅ på danse trening får ikke lov å skippe den ... men jeg får se hva jeg får til Nå skal jeg se litt på kjoler! Vet du om noen fine kjoler eller nettsider? 

Helenedahle 


Brun og blid

Heei dere

Da var nokk en dag over, hvertfall snart. Sov jo over hos Marthe i natt sammen med Irene og Helena, det var kjempe koselig selv om det ble en sen kveld og tidlig opp i  dag. Skulle jo egentlig ta myyye sol før treningen halv 5, men det ble bare tid til en gang så da måtte vi jo ta mer etter trening, og det gjorde vi. Jeg tok også to ganger til med Marthe nå for ikke så lenge siden, så jeg har faktisk fått ganske god farge og fregner selvfølgelig.... men jeg er hvertfall brun og bild nå da! 

LOOK bladet kom forresten ut i dag i bt, noen bilder! 
aasanestorsenter.no. Fotograf: Svein Bringsdal. Design og konsept: tiberepublic.no

Nå skal jeg gå i dusjen og få en god natt søvn! Har du tatt sol i dag?


Kosekveld nr2

Heei dere 

Nå er jeg hos Marthe sammen med Irene og Helena, vi skal sover over her i natt. Blir sykt koselig, jeg tok med meg alias selvfølgelig woho! Var jo i bursdag til oldemor i dag, var koselig og treffe hele familien, at alle var samlet. Men her er noen bilder fra jentekvelden i går! 

 

 

Herligste jentene!  Hva skjer hos deg? 

Helenedahle 

Da var salgsbloggen klar!

Du kommer til den HER  Snakkes! 

Herlig fredagskveld!

Heei dere 

Ble vekket av en liten søting i dag, som sa at det var rundstykker og kakao til meg årh herlig med helg ja! Jentevkelden i går var den beste på lenge, kan ikke huske sist jentene var samlet og hadde det så kjekt. Vi spilte alias, danset, lekte psykologen og hyttetur elns, og vi snakkes masse om alt fra a til å. Vi har bestemt oss for å bli flinkere til å ha jentekvelder, for vi vil jo ikke miste kontakten når vi begyner på vgs sykt hvor fort ungdomskolen har gått... men nokk om det!

I dag skal jeg på danse trening og i bursdag til oldemor som bli 80 år, koselig! 

Alexandra. Har ingen bilder så de kommer senere, skal hente macen min i dag! Sorry for dårlig blogging ...

♥ Hva skal du i dag? Hva gjør dere på jentekvelder? 

 

HELG!!!!!

årh  det er så sykt deilig og tenke på at det er fredag, hadde RLE prøve i dag og måtte derfor bruke dagen i går på å øve. Er ferdig med alt som heter skole, har for en gangs skyld tid til å ta på pcen. Nå er jeg hos Camilla, hun skal reise til London i dag heldigrisen, er deilig å få vært med henne litt før hun drar fra meg. I kveld skal jeg være med noen jenter, er lenge siden jentene har vært med hverandre så det blir koselig, gleder meg masse! 


hehe!

Fra meg og Camilla var i hemsedal sammen, gode minner Hva skal du i dag? 

helenedahle!

Gratis sol? ja takk!

Heei, vil bare minne alle sammen på at på søndag er det gratis soldag, hele dagen hos alle brun og blid sentre. Du får ta så mye sol du vil, det er bare og reise rundt til flere steder, det har hvertfall meg og Irene tenkt til :)) Ser at sommerfaren er på vei vekk, så det blir deilig og grille seg litt. Nå skal jeg snart på trening, er ikke lenge til vi skal ha enda en konkuranse 6 november. 

 

årh som jeg savner sommeren !

 

Salgsblogg

Heei, har ikke macen min her derfor er det vanskelig å blogge men håper på og få den i dag. (den er hos mamma) Men overskriften sier vell det meste, jeg ryddet skapet mitt i går og fant masse jeg ikke bruker. Trodde ikke jeg kunne få vekk så masse asså... Noe har jeg "hevet" men noe tenkte jeg og selge til dere kanskje? Har fått spørsmål om det for leenge siden faktisk, om jeg tenker å lage en salgsblogg,  men da ville jeg det ikke. Men nå tenker jeg, hvorfor ikke? Er jo bare bra vist noen andre har nytte av det, kanskje det er noe du har sett i butikkene men som du aldri fikk kjøpt. Skal få gjort dette i løpet av helgen, håper dere finner noe dere liker! Det vil stå mer informasjon på den bloggen om ting og tang. 

Nå skal jeg gjøre noe som jeg syntes jeg gjør veldig lite av, har ikke så mye av det liksom altså lekser..... 

Hva syntes du om det?  

Helenedahle! 

13 ting du ikke visste om meg!

1. Jeg er avhengig av å ha på meg øredobber, føler meg "naken" uten.

2. Jeg kan bøye tommelen min ganske langt bak 

3. Det er ingen nære eller noen i familien min som har død - jeg har aldri være i bergravelse.

4. Jeg har skilte foreldre.

5. Jeg har fly skrekk og krypdyr skrekk.

6. Jeg har songet forran hele skolen, sammen med Susanne. 

7. Når jeg tygger tyggis, tygger jeg med halv åpen munn, vist ikke jeg tenker over det. 

8. Jeg elsker og pakke, når jeg skal ut og reise begynner jeg og pakke mange dagen før jeg egentlig trenger.

9. Jeg har vært i syden (frankrike) med Eirin, årh savner det!

10. Jeg liker å rydde rommet eller jeg er hvertfall nødt å ha det ryddig.

11. Jeg liker egentlig å gå på skolen, utenom prøver og fremføringer.

12. Jeg har sykt julestemning nå, men aldri på julaften( er 2 månder til i dag).

13. Jeg har hatt ganske langt hår

♥ Noe du ikke visste?  Stikker på trening jeg, har øvd til prøve i hele dag ...

helenedahle!


 

 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits