God natt

I morgen er det 1desember som alle vet! Jeg har gave kalender, så jeg legger sikkert ut hver morgen hva som er i kalenderen. Skal ha sånn film inspilling på skolen i morgen, har brukt kvelden min på den! Har også øvd til prøve ... Men nå skal jeg sove, sier det igjen - håper det er snø i morgen! :))

Har ikke lader til macen, derfor ble det mobilblogging! God natt, snakkes i morgen :))

pepperkake baking

Hello! Jeg har bakt pepperkaker for første gang i år og det var utrolig koselig. Fikk så utrolig julestemning, at jeg følte det var julaften i morgen. Gleder meg kjempe masse til jule ferien, det er det koseligste jeg vet om! Holder fortsatt på meg lekser er ferdig med det meste faktisk, som er overaskende at det gikk så fort, hehe! Nå skal jeg spise også på turn Skjønningen!


Så ble det en liten melkrig ... hehe!Det var kjempe koselig! Noen andre som har bakt pepperkaker i år?  

helenedahle! 


Anbefaling - brownies i kopp!

Heei dere   dette innlegget skrev jeg i går men tror jeg var for opptatt av lekser at jeg glemte helt å poste det ... jaja! Når Marthe var her i går lagde vi jo brownies i kopp, noe som er veldig godt vist du har lyst på noe sånn i farten. Jeg er egentlig ikke så glad i kaker og sånne type ting, men denne likte jeg veldig godt. Her er hvertfall oppskriften: 

 Det du trenger for å lage den er: 

    2 ss smør 

    2 ss melk

  2 ss kakaopulver

  1/2 ts bakepulver

 ♥ 4ss mel 

 ♥ 4 ss sukker 

Etter du har blandet alt godt sammen i en kopp, helst en litt større kopp en "normalt", så tar du den i mikroen i ca 1 minutt eller mindre, kommer ann på hvordan du vil ha den. Jeg tar den alltid litt før, for jeg liker at den er litt flytene! 


Nå har jeg utrolig mye skole arbeid... har ikke peiling på hvordan jeg skal bli ferdig  Noen andre som har prøvd brownies i kopp? hva syntes du? 

helenedahle! ps: fikk pakke i posten i dag, viser hva det var i den senere eller i moegen :))

17:01

Heei dere  

Dagen i dag begynte med at jeg forsov meg, og at læreren var dritt sur hele dagen ... og at det regner ute HELE tiden! Men dette skal ikke bli et klage inlegg. Har vært med Marthe siden jeg kome hjem i dag, koselig har ikke vært med henne på en god stund nå. Nå tenker vi og lage noe godt hihi! Senere skal jeg på dans  Snakkes! 
haha! finee 
 Hva skal du i dag? noen andre som blir gaal av berit?  

helenedahle! 

Anbefaling av brush

Heei dere 

Har lyst å anbefale en utrolig god og fin brush til dere. Jeg kjøpte den for en god stund siden på the body shop og jeg kan ikke se at jeg har brukt noe av den. Altså den varer utrolig lenge, og holder på hele dagen. Jeg bruker den litt i kinnene/kinnbeina - bruker kanskje litt foundation først også denne brushen over det holder! Syntes det er utrolig fint med litt brush i kinnene det markerer ansiktet på en fin måte. Du kan få kjøpt denne HER for 219 kr. Den finnes i to nyanser enten bronsefarget eller rosafarget - jeg har bronse farget! 

 Kosten jeg bruker for å ta denne på huden er en mac kost fra kina som jeg fikk til jul av Eirin - så den vet jeg ikke om det går ann å bestille. Men det selges jo gode sminkekoster mange steder, gå på the body shop og se så finner du nokk en du liker! Jeg elsker hvertfall min, den er myk og god for huden. Hva syntes du? Kanskje du også bruker denne Nå går jeg på turning, vi snakkes i kveld! 

helenedahle!! 

julestjerne

Heei 

I dag var det begynt å bli mørkt når vi var ferdig på skolen kl 3 ... off føler klokken er 10 eller noe men så er den bare halv 6. Var med Camilla og tok sol etter skolen, siden har jeg bare jobbet med litt lekser og sånn! Holder også på med en annbefaling til dere. I kveld skal jeg på turn, woho gleder meg faktisk mye til å turn nå :)) 
Fått meg ny jule stjerne tenkte dere ville se den :)) hihi! 

Noen fler som har jule stjerne i vinduett sitt? 

 

God natt

Ligger og halv sover nå, er kjempe trøtt! Skal bli deilig og sove, må lade opp til neste uke,hehe! Har forresten fått hentet speilrefleksen hos farmor og de, hadde glemt den der. Så nå blir det endelig lettere og blogge om litt gøyere ting har masse planer! Nei nå får jeg vell slå av dataen, og ligge å høre på dunkingen berit lager utenfor viduet mitt ... for dere som ikke vet det, er berit stormen som er her nå ...

Sier det igjen håper det er snø i morgen når jeg våkner! som det sikkert ikke er 


                         

Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om fremmover? 

helenedahle ♥ 

Første søndag i advent

Tenn lys! Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lus er tent for det!

 

Er så utrolig koselig med litt jul nå, fikk julesteming når jeg så jule gardiner og litt julepynt hadde komt ned fra loftet i dag. Og ikke minst når det ene advent lyset var tent. Elsker jule tiden, kan ikke beskrive hvor koselig den er! Håper jeg vokner opp i morgen til masse snø, det hadde vært prikken over i-en ja 

Gleder meg utrolig masse til lille julaften, da er liksom julen helt i gang! Men bare sier det, det må komme snø til 1 desember altsåå! 

 

 

Designet er også ferdig nå, hva syntes dere?tusen takk til Louise som har laget designet, header og alt!  Noen fler som vil ha snø? 

 

Helenedahle 

 

 


Holder på med design

Hello! Holder på og fikse design og header nå, det er ikke gjort noe med designet har bare slettet det gamle. Det designet som er der nå, er det designet man får når man lager en blogg og headeren skal ikke være den som er der nå den blir helt annerledes. Så det blir ingen blogging nå før jeg får fikset designet! Tror det blir braa helenedahle!

Sommeren 2011 - Frankriket

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder fra en ferie, syntes det var en god idee så here u go: 

Turn jentene! 

Digger deg Eirin 

 ♥ A friendship like ours, will never be broken - no matter what ... 


 ball på taket hehe!

Vi sov på solsenger i en liten "hytte" i hagen

Reiste til Frankrike med Eirin og hennes familie i sommer, var der i 3 uker. De har hus der nede, det var utrolig fint der, vi ble også kjent med mange folk og var litt på shopping og sånn! Vi spilte masse kort, solte oss, spilte fotball, volleyball osvosv. Det var den beste ferien noen sinne, håper jeg får komme på besøk der flere ganger! Familien hennes er utrolig koselig. Carina digger henne, hun er tvillingen til Eirin. Og Eirin vet dere hvem er, hun er alt en person kan ønske seg ♥ Har så mange herlig minner fra denne turen, de kommer jeg aldri til å glemme!

Noen andre som har fine minner fra sommeren? hva syntes du om bildene? 

helenedahle! 

julestemning

Heei ♥ årh nyter at det er helg er døds deilig! Dagen i dag så langt har bare gått til lekser da ... hadde noen innleveringer og slikt er ikke helt ferdig skal fortsette etterpå! Holder også på med noe blogg greier, som kanskje kommer senere :)) Er blitt avhengig av Brothers & Sisters haha, ser det på bliss så ofte jeg kan woho fint liv.. Været her i Bergen er fortsatt ræva stykt, regner og blåser frister ikke få ut nei! Men nå hopper jeg i dusjen, snakkes!


oj, stort bilde. Men kan ikke annet en å få julestemning av å se dette så på kjøkkenet! 

Noen andre som har julestemning? helenedahle!

En fin fin fredag

Heei 

Bursdagen i dag var utrolig koselig, feiret Susanne, Veline og Emilie. Vi var først hos Veline og Emilie, de er tvillinger også gikk vi opp til Susanne etter vi hadde spist og sånn. Vi danset, spiste pizza, sang osv. Jeg har songet/skreket så mye at jeg har mistet stemmen, helt sykt men er litt gøy også egentlig, hehe! Har ingen bilder nå, det kommer i morgen når folk legger de ut på face eller sender. Nå er jeg veldig klar for å legge meg så sier God natt! 

                     

♥ helene dahle! Har dere hatt en fin fredagskveld?

                                      


HELG

Heei dere  kom hjem fra skolen for en liten stund siden, har den verste gangsoerren noen sinne, kan så vidt stå oppreist bokstavlig talt ... Skal i bursdag i dag, det begynner vell kl 6 så skal snart begynne å gjøre meg klar. Gleder meg masse tror det blir veldig gøy, det er også utrolig deilig at det er helg - jeg skal definitivt sove lenge i morgen

+++ Skal lage et innlegg om iphonen min i dag eller i morgen, fikk spørsmål om jeg kunne det 


Skjønningen ♥ Gina ville komme på bloggen såå here u go, god bedring, bli frisk snart! 

turn video

Heei  var kjempe gøy på trening i dag! Nå er jeg egentlig bare sliten og trøtt, har tatt meg en deilig dusj og litt sånn så jeg er klar for morgendagen. Skal i bursdak til noen herlige jenter i morgen, gleder med masse. Skal legge ut outfit og ta masse bilder fra kvelden. Men først skal jeg til drømmeland ...

Her er film fra buskerud trampetten, på tømbling har ikke film fra trampetten! God natt. 

Hva syntes du om videoen? ♥ snakkes!

3 ferdig - 1 igjenHeei   Da var jeg ferdig med 3 tentamener og har bare matte igjen, og det er om ca to uker tror jeg. Har gått ganske bra tror jeg, men ofte når jeg føler det har gått bra har det egentlig gått skikkelig ræva .. men gleder meg til å se resultatet.

Skal bare si at det er litt dårlig blogging for tiden, grunnen er at jeg ikke har kamera. Håper på å få mitt egent til jul, og da skal det bli mye bedre blogging. Nå syntes jeg det er vanskleig og blogge om produkter og lignende vist jeg ikke har kamera og ta bildet med... håper dere skjønner!  Men skal legge ut film fra buskerud trampetten, ønskeliste og julegavetips i nermeste fremtid. Fikk spørsmål om jeg kunne vise rommet mitt, og det skal jeg :))

   

Nå skal jeg fikse noen blogg greier, høre på musikk, spise og gå på turn woho! Vi snakkes

helenedahle!


 

bare to igjen

Hello  Kom hjem i ett tiden i dag, gikk ganske fint med tentamen ble ganske fort ferdig så fikk rettet den grundig. Har jobbet med biotop arbeid siden jeg kom hjem, det er en oppgave vi har jobbet med lenge og nå skal den leveres inn og dumme meg har ikke gjort så masse ... men er snart ferdig, og det skal jeg love dere blir deilig! Senere skal jeg på en lang turn trening på tre og en halv time woho! Snakkes.
♥ i love gymnastics! haha, glemte og poste innlegget i sted skrev det rett etter skolen!


me and my Sushi

Hello ♥ 

I dag ryddet jeg jo, og ordnet litt på rommet mitt. Var utrolig deilig å få det ryddig haha! Hvertfall etter jeg hadde spist middag, gikk jeg for å møte Susanne. Vi var litt hos meg før vi gikk på danse trening, kjempe koselig å være med bestejenten. Vi begynte på en ny dans i dag, lyriskdans var utrolig gøy har alltid gledet meg til vi skulle begynne med slik dans. I morgen er det nynorsk tentamen som står for tur, og jeg kan ingenting ... men får ta det som det kommer, skal lese litt men er ikke så mye å lese på egentlig. Skal ta meg en dusj og komme meg tidlig i seng, blir deilig å legge seg litt tidlig. skal komme mer interessange innlegg - lover!

Love you. Noen fler som like å danse? Vi snakkes! 

helenedahle ♥ 

 

Stem

Heei ♥ 

Når jeg kom hjem fra skolen i dag hadde mamma kjøpt rundstykker og laget te til meg. Fikk sykt jule stemning, ikke lenge til jul nå nei! Men jeg bare lurte på om dere kunne være så snill og stemme på Salhus turn og loddefjord IL, da kan vi vinne 50.000kr :)) need it! neida, nå skal jeg rydde rommet kan så vidt se gulvet på grunn av det er så mye klær...  

 - klikk på bildet for å stemme!

 

i dag

Heei ♥ Jeg har nesten sovet siden jeg kom hjem fra skolen i dag, har vært veldig trøtt. Er fortsatt utrolig trøtt, men vil fremdeles på turntrening. Tar sikkert en litt rolig trening, orker ikke slite meg helt ut! Skal snart gå, skal bare kle på meg og sånn. Er drit kaldt ute, nå er det virkelig vinter ute skal ikke se bort i fra at snøen kommer snart. men men, dårlig blogging, i know men sånn er det av og til. Snakkes! 

Buskerud trampetten 2011

Hello  Da har vi lagt oss godt til rette her i drammen, tog turen gikk helt fint. Gjorde faktisk mye lekser og innleveringer, når vi kom frem på skolen,  var det ikke noen steder vi kunne ligge var kjempe stress, men det fikset vi etter mye frem og tilbake. I morgen skal vi spise frokost kl 7 ... og vi skal bare stille tumbling! Vi skal trene i alle aparatene i morgen, det vil si at vi ikke får trene på søndag og må gjøre alt uten å ha trent først ... gruer meg litt til den! Men ønsk oss lykke til da snakkes!

 

Lykke bamsen er med selvfølgelig 


araber - flikkflakk - salto


Ginaa 
Men nå skal vi sove god natt! 

 

off to drammen

Hello  da er jeg helt klar til å dra til drammen, pakket og lokket kofferten i sted det var såvidt den gikk igjen. Da ringer Julie og sier at hun kjøpte ny dobbel madrass som vi kunne ligge på sammen .. da var det bare å åpne kofferten igjen og ta utav min luftmadrass! Men kofferten er fortsatt like tung, tor seriøst den veier 50 kg .. skal man på tur, så skal man på tur :)) 

Det var utrolig koselig på skolen i dag, men samtidig litt trist at vi ikke skal se Marit hver dag lengre. Nå skal jeg se ferdig brothers & sisters også blir jeg hentet av Julie og de, og sitter på til tog stasjonen. 

Noen andre som skal reise? Helenedahle 

skole - jobb - trening - pakking - dusjing - soving

Heei overskrifter er vell dagen min i dag... 

Som dere sikkert vet har jeg dårlig tid om torsdagene, hvertfall de tre som har vært nå. For jeg har gått rett fra skolen til jobb, og rett fra jobb til trening. Det gjorde jeg i dag, men jeg måtte pakke ferdig når jeg kom hjem, og jeg begynner å komme i mål med pakkingen tror jeg.  Gleder meg masse til å reise i morgen, tror det blir kjempe gøy! Føler meg klar til å reise egentlig, mangler bare noen timers søvn nå!

Vi tok klassebildet og portrett bilde på skolen i dag, har ingen anelse om hvordan de så ut. Tema vårt var mafia, håper det ble vellykket ...  Kan sikkert legge ut bilder når vi får det, vist dere vil. I morgen skal vi også ha avsluttning for læreren vår som skal få baby, tror det blir utrolig koselig for vi skal spise frokost og sånn sammen, også har vi jo gave og sånn til henne ♥ Håper hun liker gaven!


Fin naturfags time dette her ja :DReiser i morgen i 2 tiden, skal prøve å mobil blogge .. men kan ikke love dere noe Har du tatt klassebilde, vilket tema hadde du? GOD NATT!

helenedahle! 


 

wednesday

Heei 

Nå sitter jeg her sammen med Camilla, vi har nettopp drokke smoothie mhh, den var utrolig god! Hun hadde nettopp krig med min søster (var viktig at det kom på bloggen) hehe, nå spiller hun på mobilen og snakker med seg selv - normal sa du? Vi har ingen planer sånn egentlig, kanskje vi lager oss en kopp brownie senere :)) Nå tenker jeg å begynne å pakke litt til helgen Love you! Noen fler som liker smoothie? 

Helenedahle 


Susannesl.blogg.no is the best !

Som dere sikkert skjønner med overskriften så er dette et gjeste innlegg fra susanne. Grunnen til at det er jeg som blogger er fordi helene er så opptatt med naturfag, mens jeg må da jobbe hjemme med naturfag fordi jeg er så snill at jeg blogger i timen!

Nå må vi spise, snakkes.

Penaaa

Linselusen måtte være med !

pizza time

Hola 

Nå er jeg nettopp komt hjem fra vest kanten sammen med Susanne,vi har vært og kjøpt gave til læreren vår for hele klassen. Hun skal slutte nå på fredag, siden hun er gravid og skal få en liten gutt. Vi ble veldig fornøyd med gaven, og tror hun kommer til å like den godt, håper hvertfall det! Nå venter jeg bare på at pizzaen skal bli ferdig, er syykt sulten. Får vell begynne på matte leksen ... 

 

                        

♥ skal på dans senere, gleder meg! Noen fler som skal få ny lærer?

helenedahle!  
allerede minner

Hello  jeg bare blogger Susanne sitt innlegg jeg LINK, for hun tok de "normale" fritids bildene om dere skjønner haha! vanskelig å forklare, men hvertfall orker jeg ikke lagre alle for så å laste de opp, når jeg bare kan kopiere de inn her! Håper det går fint for henne og for dere, at jeg har litt mindre bilde str enn vanlig. Har mange gode minner fra denne turen! 

 Toget til Lillestrøm

Isabella 

Irene 


Snøø! 


Rikke og Mariell 


Massasje av bein.. 

 Ankom Lilletrøm 

Var kjempe deilig å ligge på hotell 

 

 

Handlet selvfølgelig litt mat til helgen. 

 Lørdag = NM VINNERE 

 

Jeg bare gren og gren jeg, ringte alle ! 


Griner av glede over seier i NM. 

 Feiring på Peppes Pizza 


Gjør oss klar for feest, neida! pepes 


Nydeligste jenten!

Lotte geeker på iphone 
Heeeelena ( hånden ødelagte litt )


Finingene!


Beste jentene 

 Søndag hjemreise 


Lotte jento

Helena var litt hektet på nudeler der nede ja! 


Skjønningen! 


Elsker deg susanne


Always kiss me good night 


haha! snakk om å ta bilde på rett tidspunkt ... 


beste jenten! takk for en uforglemmelig tur 

HER ER FILM FRA NÅR VI DANSET PÅ KONKURANSEN!

Hva syntes du om bildene og filmen? Nå glir øynene mine sakte igjen, snakkes! GOD NATT.

bilder fra helgen

Heei  lovet bilder fra helgen men jeg har ikke så mange, kommer sikkert fler i morgen eller i kveld. I dag har jeg ikke gjort så mye, etter jeg kom hjem fra skolen gikk tiden sykt fort... på skolen i dag fikk vi masse info om et sånt film prosjekt som klassen min er med på, kommer mer om det i senere tid! 

På toget til Oslo! Tok ca 8 timer med toget, jeg syntes det er koselig å ta tog så det gikk egentlig helt fint.

Her er noen andre lag på trening: 


Her er noen bilder av oss på trening, har ingen fra konkuransen: 

Her var vi nesten under hele konkuransen, vi fikk ikke lov til å se de andre lagene. fine nerder!  dansen går altså utpå at det er mange nørder og mange populære som danser "mot hverandre" med litt skuespill og sånn, og at vi har forsover oss til skolen - at vi drømmer kanskje. Men tilslutt vinner nerdene og de populære blir "venner" med nerdene :)) haha, vanskelig å skirve dansen vår meen håper vi kan få film fra noen som filmet det 


Her er vinnerene av konkuransen, dere aner ikke hvor stolt jeg/vi er over oss! Helt sykt.


Vi var litt trøtte på toget hjem, mange sov på gulvet og oppå hverandre osv.. haha! men og susanne øvde også på å fly, noe som vi er blitt sytk god til nå. Skal ta bilder å vise en dag. 


Trøtt sa duu ? 

Dette gjorde vi på i flere timer, greide tilslutt å stå på hender oppå henne og ta baklengsbro over henne! Selv om den kanskje ikke så, så veldig fint ut så greide vi det hvertfall på et tog :))


Nå skal jeg høre på musikk og slappe av, til jeg skal på turn! Hva skal du i dag?

helendahle 

Hei å hå

Heei ♥ er så utrolig sliten og trøtt etter en fantastisk og uforglemmelig helg! Må bare si at vi VANT NM i dans i helgen og det er faktisk helt sykt. Det er umulig å beskrive følelsen man får av å danse ute på det gulvet forran alle de menneskene og dommerene som ser på, og ikke minst følelsen av å høre 1.plassen - som tar gullet går til loddefjord under 16! Jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, hoppet bare i armene på helena og begge begynte å hyl grine av glede. Det var det gøyeste og mest fantastiske jeg har vært med på uten tvil! 

Skal blogge om hele turen med bilder og alt i morgen, nå er jeg bare trøtt og sliter etter en 8 timers tog tur. Derfor sier jeg god natt! har nettopp pakket ut av kofferten, skal vell snart pakke den full igjen til helgen når jeg reiser med turnen til drammen - gleder meg masse til det! snakkes  


 ♥ beste laget noen sinne, er utrolig stolt over oss! og de beste trenerene som finnes men som ikke er på bildet!

  Fikk også blomster når jeg kom hjem 

Helenedahle!

off to Oslo

Heei dere   da er alt pakket og klart, og jeg er klar til å reise. Har fortsatt ikke reise følelse, men den kommer nokk på togstasjonen får jeg håpe. Får kanskje mobilblogget litt der nede, men ikke noe wow innlegg! Gleder med utrolig masse og tror det blir kjempe gøy. Men nå kommer Irene og de å henter meg, vi snakkes!

helenedahle!

Noen andre som skal noe gøy i helgen? 

Drømmeland

 Heei  endelig kunne jeg ligge meg under dynene og føle meg klar til å reise i morgen. Selv om jeg ikke føler jeg skal reise i det hele tatt, men en glad nyhet er at Susanne også skal få reise hun har egentlig sluttet på dansing men siden Linn Marie var blitt syk, fikk Susanne lov å steppe inn! Er selvfølgelig utrolig domt at Linn ikke skal da... Alt er ferdigpakket håper jeg, tror jeg har husket alt er ikke så mye egentlig. Gleder meg bare til å sove nåå, er så utrolig trøtt for tiden så sier det igjen jeg trenger å sove nå! 


Veline er flink å redigere bilder God natt, snakkes!  Noen flere som er trøtt og som helst ikke vil stå opp om morningen? 

Helenedahle!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits