Innkjøp

Gina hvit skjorte - 199kr - genser 199kr

Genser fra bikbok - 199kr - foundation loreal 179 kr

Hals fra vero moda 179kr - skilt fra prinsess 129kr. hva syntes du?

Nå må jeg løpe! Godt nyttår alle sammen. 

 

 

hvilken kjole?

♥ I natt sov jeg hos Susanne, kjempe koseliig. Vi filmet forresten inn må gjøre videoen til dere, sykt morsomt og holde på med hvertfall. Skal redigere den i morgen. Jeg var en tur på vest kanten i sted og byttet inn noen siste ting (viser innkjøp etterpå). Men jeg må vell begynne og fikse meg, skal ut til noen venner av oss kl halv 5 ... MEN vilken kjole syntes dere jeg burde gå med? 

nr1 - paljett kjole? 


 nr2 - kjole fra bikbok (alle vet nokk vilken dette er) 

 nr3- en kjole jeg fikk av min tante, den er litt gjennomsiktig på armene ...


... også er det paljetter rundt håndleddene!

♥ Vilken syntes du? 

helenedahøe

noe nytt

Heioghå! Har gjort noe nytt på rommet, ikke noe wow men kanskje noe dere kan bli inspirert av. Tenkte hvertfall og vise det til dere. Er ikke helt ferdig, men siden jeg ofte får spørsmål om jeg kan filme rommet mitt (som jeg skal) viser jeg dere litt nå hvertfall ♥ 


Tok opp et klesstativ og hengte på noen gensre, kjoler, vesker! (skal kjøpe et nytt i hvit istedet). Jeg har alltid hatt lyst å sette det opp, men har ikke hat plass! eller rettere sakt har jeg ikke sett plassen hehe! Men hvertfall dette er kjøpt på ikea, de har hvite også på ikea om dere skal være interessert i det 
Så lagde jeg dette på veggen! Er ikke helt ferdig, men tok bare en gammel hm katalog og klippet ut LIVE! Noe jeg har tenkt på å gjøre lenge, men aldri tatt meg tid til ♥ Det er kjempe lett! 


Hva syntes dere? 


Bokse og genser fra bikbok! Nå skal jeg er tur på sartor for å bytte noen gaver ♥ 

helenedahle

spørsmål

♥ Om julegavene 

Hvor er de fluffy tøflene, bokstaver og det kruset fra ?? ! =)

- Tøflene er fra boots apotek

- Bokstaven er fra kremmerhuset og koppen er fra home and cottageVet du hvor jb parfymen er kjøpt?????????? her i norge????

- Den er kjøpt i England! Den selges ikke i Norge enda hvertfall. Hvor er den røde genseren det står "vintage" på, fra?

- Den er fra utlandet tror jeg, har hvertfall ikke hørt om pimkie før?  Hvor er den toppen/genseren/kjolen med brun oppe og hvit nede fra? :D

- Den er fra bikbok (det er en topp)Hvor har du kjøpt den toppen du har på deg på bildene? 

- Gina tricot


Noe annet dere lurer på? Vil jeg skal blogge om? 

 helenedahle! 


julegave

Heihei 

Var super koselig på fridays, spiste oreo is mmh! Vi satt der en god stund, har alltid så mye og snakke om vi kunne sikkert vært der til de stengte. Vi skulle jo ha bursdag her hjemme for min søster, så jeg måtte hjem til det. Var en koselig bursdag, etter besøket var gått har jeg bare ryddet og ordnet litt på rommet mitt. Fikk også julegave av Eirin, ble kjempe glad var utrolig fine ting. Se her! ♥ chanel øredobber! 


♥ Nydelig hjertesmykke! 


♥ Iphone deksel! (det er lilla, men ser blått ut på bildet) ♥ WineGums! elsker disse. Hva syntes dere om gaven? 

Nå skal jeg sove, vil stå opp litt tidlig i morgen. Vi snakkes, God natt. Fridays

Hei og god morgen! Nå tenkte vi og ta en tur til byn, og gå på fridays. Hver gang Eirin er i bergen går vi på fridays og spiser oreo is eller oreo milkshake! Såå vi må jo bare hive oss ut i dette dritt været ... Men koselig er det uansett da ♥ Senere blir det bursdag her hjemme for min lillesøster som blir 12 år i dag, Gratulerer med dagen gullet! 


hadeeem! må løpe 

lykke

 Hei dere! Dagen begynte rolig med å slaske vekk hele morningen. Sov hos Camilla K i natt sammen med Marthe, kjempe koselig! har ikke sett camilla på leeenge. Da vi endelig fikk oss ut døren i 5 tiden, tok vi bussen ned på vest kanten, for å møte EIRIN!! Årh så herlig å se henne igjen, dere aner ikke! Vi tok oss en is, og så litt i butikker før vi gikk hjem til meg og bare chiller. Hun skal sove her i natt, senere blir det sikkert til at vi ser en film eller noe! k.o.s.e.l.i.g  Håper dere har hatt en fin dag?  ♥ Herligste jenten! Savner henne her i Bergen ja ... 

- helenedahle! 


vask sminkekostene

Hei  tenkte og komme med en liten annbefaling til hvordan dere kan vaske sminkekostene uten å kjøpe noe rensevann eller noe sånn! For sminkekoster er egentlig en ren bakteriebombe ... det kan være litt av grunnen til uren hud! Kostene bør vaskes/renses regelmessig en gang i uken, jeg gjør langt ifra så ofte. Men jeg vil bli flinkere til det! Så her er mitt tips:

1. Hold kosten med hårene ned!! Vannet mørr ikke komme i kontakt med skaftet i det hele tatt. Da kna limen løsne og alle hårene på kosten vil dette av. Ha også vannet i en lunken temperatur.  


 2. Ta litt sjampå (ca på str med en femriøring) i hånden. Jeg brukte denne shampoen fra kerastase! 

♥  Så tar du og dypper kosten i skampoen med den andre hånden! Lag myke sirkelbevegelser med kosten (som om du maler), til du ser at skummet blir skittent/brunt. 
3. Skyll kosten helt til du kan klemme reint/blankt vann ut av kosten. HUSK at vannet ikke må komme i kontakt med skaftet !!


 4. Det er også viktig at kosten tørkes med hårene nedover. I tilfelle det er noe vann igjen som kan renne ned til festet. Det går ann å stille kosten inntil en vekk med busten nedover på et håndkle. Det er kanskje ikke så lurt for da kan kosten bli formet skreiv, når den er tørr. Jeg tok og hengte opp kosten, tenkte først å ta en klesklpe men det hadde vi ikke, så oppfinnsomme meg hengte den opp på veggen med tape. hehe!


Jeg tørket den litt i et håndkle også: bare fester du tapen rundt tuppen på kosten og klistrer den på veggen heheh!
Sånn woho! Annbefaler dere på det sterkeste og vaske kostene, for det er så utrolig mange bakterier i dem... Husk at kosten må aldri tørkes med hårføner, da blir den ødelakt! ps: det er også lurt å vaske eller bytte ut sminkemappe av og til, for der kan det også være masse bakterier til og med mugg og sopp ... æsj ja! Noen som har prøvd dette før? Kanskje derr har noen tips til dette? 

helenedahle 

Julegavene

Hei ♥ Lovet at gavene jeg fikk til jul, skulle komme ut i dag! Viser ikke alt men det meste. Kom hjem fra middagsbesøk hos mormor for en god stund siden, nå har jeg nettopp spist meg stapp mett på kebab .... menmen her er hvertfall noen av gavene! 

Smykke fra Susanne 

Gavekort 


Speilrefleks  Halveis julegave Gidder ikke ta bilder av sånne "småting". Vist dere lurer på hvor noe er fra eller noe sånn, er det bare å spørre så svarer jeg i kommentar feltet eller i et innlegg 
♥ Var litt i tvil om jeg ville legge ut julegavene egentlig, siden det er kanskje litt personlig + det er ikke alle som får julegaver ... men jeg vil gjøre det dere øsnker og det var å legge dem ut så da gjorde jeg det! Jeg er utrolig glad for alt jeg fikk, det håper jeg dere også er over det dere fikk. Vi snakkes ♥ 

helenedahle! 


Tur - besøk

Hei dere! Rakk ikke blogge før jeg gikk, sov hos Marthe i natt. kjørte ut til farmor og farfar i 10 tiden, for å spise frokost også gå på tur opp til Laksevåg hytten (nordnesdalen)! Var ikke akkuratt det været jeg hadde håpet på, men tradisjon er tradisjon!
Senere skal jeg i besøk til mormor og besse for å spise middag! Vi snakkes.

Alexandra <3 ha en fin dag !

- hva skal dere i dag? Gavene kommer ikveld.

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits