Svar på spørsmålsrunden!

 

Hei dere! :D 

HER ER SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.


 Hvem synes du og helene tørr å dumme seg mest ut av jentene i klassen?

Litt vanskelig å svare for Helene når hun ikke er her, men JEG tenker det er Irene, Susanne og Helene som tørr å dumme seg mest ut.

  Hvor lenge har du kjent Helene?

Jeg har kjent Helene siden barnehagen, men når vi begynte på barneskolen mistet vi litt kontakten fordi vi ble splittet i forskjellige klasser, vi var jo selvfølgelig venner men ikke like gode. Det var først i sånn 6-klasse eller 7-klasse vi begynte å være med hverandre nesten hver dag. Og nå går jeg jo i klasse med henne.


 Hva er deres beste minne sammen? 

   Vi har utrolig mange fine minner sammen, hytteturer og turer i båten og masse annet. Alt vi gjør sammen er jo et minne, men det aller beste minne vi har sammen er vell når vi var i Hemsedal i 2010, vi var der en helg om jeg ikke husker feil, og det var utrolig koselig, sto på ski og badet på Pers hotell og koste oss kjempe masse! Vi har utrolig mange minner sammen, men jeg kan jo ikke ramse opp alt.


 Drikker dere alkohol?

      Nei det gjør vi ikke.


 Hvem er Helene sin beste venn?

      Helene sine bestevenner er Susanne og Eirin.


Hva er Helene sin beste egenskap?

       Helene sin beste egenskap er nok at hun er så utrolig herlig, og det skjønne smilet hennes. Hun er en utrolig flink lytter, så om du har noe på hjertet så er hun utrolig flink å høre på det du har å si. Og at hun er utrolig flink å turne.

         Hva er det falueste dere har opplevd sammen?

         Hmm, er faktisk ikke helt sikker. Kan heller skrive det en annen dag om jeg kommer på det.

    

      Hva er favorittmatretten til Helene?

           Det er helt klart grøt! Haha, og taco. Men grøt kommer nok først i rekken, hun  elsker det.

  Hva pleier dere å gjøre på når dere er med hverandre?

        Vi pleier å snakke, se en film, være på dataen og kanskje ta en tur på senteret.   Det er ikke noe mer spesielt enn andre venninner pleier å gjøre på.

   

       Hvor lenge har du kjent Helene ?

     Siden barnehagen.

      Hvordan er helene på fritiden?

    Helene er en utrolig herlig person, ganske vill og finner på mye tull. 

 


 

Hva syns du om svarene?

 

Noe annet dere ønsker jeg skal blogge om mens Helene er i Frankrike? :D

 

- Camilla Pedersen Schive. 

 

jeg vil lese din blogg?

God dag! deilig og sove lenge i dag, ta en lang dusj og nå bare slappe av. Jeg har jo som de fleste andre noen faste blogger som jeg leser hver dag, også noen jeg er innom av og til. Men jeg trenger noen nye blogger og lese, så hva er din blogg? Kanskje jeg blir fast leser hos deg, kommer kanskje til å velge ut noen blogger jeg vil anbefale til mine lesere! 

Så hva er bloggen din? 

i could really need a wish right now ...

♥ da sitter jeg her igjen da, med lekser! gleder meg til å gå hjem fra skolen i morgen og bare vite at det er helt ... kan jo slappe av, men må lage en presentason som skal fremføres neste uke. I´m sick and tired of this ... 

Fikk dette spørsmålet:

Hvor trener du? Eller går på turn?
Jeg er 15 år, tror du det er for sent for meg å begynne på turn. Fikk så lyst plutselig, men er så usikker på om jeg er for gammel til å begynne?

 Jeg trener i turn kassen (bergenshalen), åsanehallen og flaktveit hallen. Om du kan begynne varierer veldig, har du gått på turn før og greier og gjøre noen grunnleggende ting innen turn, er det kanskje ikke for sent. Men jeg tror nokk det er for sent vist du aldri har vært innom turn og ikke kan noe. Men for all del det er bare og høre med forskjellige lag om de vil ta seg til til å lære deg opp! 

                 

Never give up, and follow your dreams! 

 

  

hvorfor turner du så mye

Heiheihallo ♥ fikk et spørsmål hvorfor jeg bruker så mye tid på turn. Turn har lenge vært en del av meg og det er virkelig noe jeg elsker! Jeg begynte da jeg var 9-10 år og har ikke hatt noen pauser siden jeg begynte, det har jo selvfølgelig vært tider der jeg har vært helt på bunn og ikke tørd eller greid og gjøre noen ting. Men så er det de stundene du greier noe nytt som er så utrolig gøy. Er du ikke redd når du gjøre det der? folk spørr ofte om det. Men det er faktisk skummelt av og til, det er ofte ekkelt og gjøre nye ting men nå er jeg så vant til å overvinne redselen at jeg får meg selv til å gjøre det selv om jeg er redd. Det er mest i hodet det ligger, for jeg vet at jeg kan det fysisk men det sykiske oppi hodet stopper meg ofte! Det er selvfølgelig helt normalt. 

Når jeg turner får jeg alltid utfordringer som jeg må ta, jeg kan ikke tanke oj nå kan jeg skade meg og brekke foten ... må heller tenke dette klarer jeg, hjelper ikke tenke negativt. Når jeg turner er jeg meg selv, jeg får være den jeg er og gjøre noe jeg brenner for, som er å turne. Jeg føler meg "fri" og det er ingen bekymringer trenger ikke tenke på ting og tang. Det er også et godt miljø på turnen, man får jo venner og der har jeg også andre venner enn de jeg går på skole med og sånn!

Er det gøy å gå på turn når inge andre på skolen/ i klassen din gjør det? Selvfølgelig er det det, jeg er egentlig litt glad for at ikke alle i klassen min går på turn om dere skjønner, der har jeg andre gode venner som jeg er utrolig glad i og som jeg elsker og være med. Kunne ikke hatt et bedre lag
Det er selvfølgelig nedturer og oppturer i alle sporter! men jeg vil for alltid elske å turne ♥  

Hva liker du og gjøre på fritiden? Turner du? 

helenedahle

spørsmål

♥ Om julegavene 

Hvor er de fluffy tøflene, bokstaver og det kruset fra ?? ! =)

- Tøflene er fra boots apotek

- Bokstaven er fra kremmerhuset og koppen er fra home and cottageVet du hvor jb parfymen er kjøpt?????????? her i norge????

- Den er kjøpt i England! Den selges ikke i Norge enda hvertfall. Hvor er den røde genseren det står "vintage" på, fra?

- Den er fra utlandet tror jeg, har hvertfall ikke hørt om pimkie før?  Hvor er den toppen/genseren/kjolen med brun oppe og hvit nede fra? :D

- Den er fra bikbok (det er en topp)Hvor har du kjøpt den toppen du har på deg på bildene? 

- Gina tricot


Noe annet dere lurer på? Vil jeg skal blogge om? 

 helenedahle! 


Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits