fake modeller

Hei dere, kanskje noen av dere har fått det med seg men H&M bruker altså fake eller falske modeller. De bruker ikke mennekser, men dukker til å vise frem klærene deres. Dette reagerte jeg litt på, jeg syntes egetlig det er utrolig dårlig av de, på en måte kan det tolkes som om ingen er perfekt nok for dem til å kunne ha på seg klærene deres og vise de frem i blader osv. Det er så utrolig mange som sliter med kroppen sin, selvtillit og slike ting, jeg tror ikke akuratt dette hjelper. Kanskje det ikke er andre som tenker slik, men jeg tenker hverfall sånn. Hvorfor er det ingen som har den kroppen H&M vil ha som modeller, de bruker jo ansiktet til personene men kanskje de også tenker hvorfor er ikke min kropp god nok, hvorfor bare ansiktet?

Men vist det skal sees på som positivt, vil jeg nok si at det ikke er en alt for tynn kropp de bruker. Jeg liker ikke synet av alt for tynne modeller, det tror jeg absolutt ikke er sundt for oss som skal se opp til disse modellene. Dette er nok en stor grunnen til at jenter får spiseforstyrelser ... man tenker oj  hun hadde tynne bein, det må jeg også ha da for det er jo slik som modellene ser ut man definerer som perfekt. Men er det rett, at unge (og eldre)  jenter skal bli påvirket til å slanke seg på grunn av modell byråene rett og slett bruker for tynne modeller. Jeg sier ikke at det bare er sånn, men av og til kan dette oppstå. 

  

Det er faktisk blitt en lov nå, om at det ikke er lov å bruke for  tynne modeller les mer om det HER. Fikk ikke lest alt, men kanskje jeg blogger om det senere. Nå må jeg løpe på trening. 

Hva syntes du om dette? 

give up ...

The minute you think of giving up, think about the reasons you held on for so long ♥ 

jeg er bare så utrolig sliten av alt egentlig, frister og bare "gi opp" men det er jo noe jeg ikke kan gjøre .. hadde vært deilig nå og bare reist et sted samme hvor, på hytten og ba slappet av og kost meg! Men i helger og ferier blir det til skolearbeid som må gjøres. Det er prøver nesten hver eneste dag .. hvordan skal man greie og prestere bra i alle fagene når alle prøvene kommer samme uken? ...

De fleste er nok ganske lei og ganske sliten. Jeg tar skolen veldig seriøst nå og prioriteter skolen fremfor alt faktisk .. for jeg vil få gode resultater, oppfordrer alle til å gjøre en ekstra innstats i 10ende, du får igjen for det senere. GOD NATT

                        

Aldri gi opp for noe du elsker! 


ta deg tid til å se dette

Syntes alle skal ta seg tid til å se denne filmen ♥ de fleste har nok sett den rundt på facebook og slikt men for dere som ikke har sett den se den nå. Hva syntes dere om denne? 

 

du må lære av dine feil

Det er umulig og bli god uten og gjøre feil - alle gjør sine feil!  Innen idrett foreksempel da lærer man å ikke gjøre de samme feilene, som gorde at du ikke fikk det til forje gang du prøvde. Selv om man må prøve om igjen, om igjen, om igjen og om igjen så går det til slutt. Noe min onkel alltid har sakt til meg er- øvelse gjør mester! Det viser seg og være sant, øver man masse masse vil man alltids greie det tilslutt. Har du den rette instillingen? Sier du hver gang du skal prøve noe nytt - dette klarere jeg ikke? Da får du det hvertfall ikke til. Man er nødt og bestemme seg for å gjøre noe, det hjelper ikke bare å si jaja skal gjøre det... hodet og kroppen må fungere sammen! 

Blandt venner gjør man ofte mange feil, fra man er liten til stor opplever man å miste, få nye og beholde venner. Ingen vet helt klart hvorfor et vennskap blir avsluttet, ingen vet hva som var feilen. Jeg syntes hvertfall det er utrolig viktig og ta være på vennene sine, klart man blir lei seg og såret vist en venn går bak ryggen din. Men man er kanskje nødt å gjøre den feilen, før man kan lære og ikke gjøre det igjen. Jeg sier ikke at man skal tilgi om igjen og om igjen, men tenk litt over situasjonen før man trenger og gå å slenge drit. 

Tenk litt over hvordan du behandler vennene dine, ikke tro at det er de som er feilen, det er de som gjør at det blir krangler osv. Begynn med deg selv, ikke hakk ned og rett på alle andre. For ingen har de samme meningene og tankene om ting, ikke døm folk etter hvordan de er, for ingen er like. Alle har rett på å få en ny sjanse, for man må lære av sine feil. 

                                     

Grip dagen - du får den aldri tilbake!  

Hva syntes dere om slike innlegg? tenkte og ha det oftere, selv om jeg kanskje ikke er så god på å forklare og få frem hva jeg mener, så vil jo det utvikle seg. 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

, Bergen

Hei, Velkommen til min blogg! Jeg heter Helene, er 15 år og kommer fra Bergen. Blogger som oftest om det som alle andre blogger om, hverdagen min, bilder, outfits og litt andre ting som faller meg inn. Legg meg gjerne til som venn! For kontakt helenedahle1996@hotmail.com Vi snakkes!Kategorier

 • » Anbefaling
 • » Blogg
 • » foto
 • » God natt
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær og Sko
 • » Minner
 • » outfit
 • » Spørsmål og Svar
 • » Tankevekker
 • » Tilbehør
 • » tips
 • » Videoblogg
 • » Videoer


 • Arkiv

  Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011

  Søk i bloggen

  hits